Hírek

Balázs Benjámin ismét gólt lőtt

A cseh FK Teplice győzött, mégsem jutott be a kupadöntőbe.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A bajnokságban sajnos továbbra is kevés játéklehetőséget kap az FK Teplice magyar légiósa, Balázs Benjámin, de amikor a Cseh Kupában pályára léphet, általában jól teljesít. Az elődöntő visszavágóján együttese házigazdaként 3-1-re nyert a Liberec ellen, és a találkozót végigjátszó honfitársunk szerezte a harmadik gólt. Mivel az első meccset az ellenfél nyerte 3-0-ra, a Teplice nem jutott be a fináléba.

A norvég élvonal nyolcadik fordulójában Kovács Péter csapata, a Strömsgodset 2-0-ra kikapott az Odd otthonában. A rutinos magyar csatár kezdő volt, és végigjátszotta a meccset.

Nem jutott be a kínai FA Kupa legjobb 16 csapata közé Huszti Szabolcs és Elek Ákos klubja, a Csangcsun Jataj, amely 1-0-ra kikapott a Qingdao Jonoon otthonában.

Kedden a török élvonal 31. körében Futács Márkó csapata, az újonc Mersin Idman Yurdu 1-0-s vereséget szenvedett hazai pályán a Galatasaray ellen. Honfitársunk a 71. percben, csereként lépett pályára.

Olvasói sztorik