Hírek

Sördobálás, tyúküldözés – hamisítatlan megyei hétvége

Összeállításunkban megtudhatják, mi történt hétvégén a legalsó ligák mérkőzésein.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a focivilág híreiről? Csatlakozz hozzánk facebookon! Klikk.

A Baranya megyei három NB-s csapat mindegyike döntetlent játszott. A megye egyben továbbra is magabiztosan vezeti a Komló a tabellát, míg az utolsó Pécsvárad egyre jobban leszakad az előtte álló Bogádtól. A Villány-Szászvár mérkőzés az igazgatóságon folytatódik, hiszen a hazaiak hatot cseréltek, míg a vendégeknél az egyik játékos öt sárgával játszott. (Baranyaifoci.hu)

Bács-Kiskun megyében hatalmas meglepetést szerzett a Baja, amely az NB III egyik pofozógépeként tudott nyerni Monoron. A megye egyben a listavezető Kiskunfélegyháza és a Híd SC is nyert, mindkét meccsről videót találhatnak honlapunkon. Nem kellett sokat várni az első balhéra sem: a megyekettőben, Szeremlén meg akarták rúgni a játékvezetőt, aki így félbeszakította a meccset! (Bácskiskunfoci.hu)

Békés megyében az NB II-es Békéscsaba 1912 Előre hétfőn nyert rangadót a Mezőkövesd ellen. A megye egyben a Füzesgyarmat játékosa, Bajnók Imre nagy meccset játszott, négyszer talált be a Mezőkovácsháza ellen, amelyről videós összefoglaló is készült. A Mezőhegyes átlagban tízpercenként volt eredményes idegenben. (Békésfoci.hu)

A sörösdoboz volt a főszereplő Borsod megyében! Egy szirmabesenyői drukker a megyei másodosztályú Szirmabesenyő-Sajószöged mérkőzés második félidejében egy vendégjátékos felé bontott állapotú sörösdobozt dobott. Ezt még kettő követte, így a mérkőzés a történtek miatt félbeszakadt. (Bazfoci.hu)

Csongrád megyében az NB II-es Szeged 2011 simán nyert, az NB III-as SZEOL SC ikszelt hazai pályán. A megyeegyben a Hódmezővásárhely listavezetőként nem hibázott az Algyő ellen. Az edzők közül többen is a botrányos bíráskodásra panaszkodtak. Közben a Mórahalom támadójának, Szőke Péternek a gólja versenybe szállt Dzsudzsák Balázs és Gera Zoltán találataival! (Csongrádfoci.hu)

A megye egyben egyik élcsapat sem hibázott, az Iváncsa az idei szezonban még nem talált legyőzőre. A Fejér megyei ifik között megállíthatatlanul robog a bajnoki cím felé a Mór. A megye kettőben a Sárosd ellen nincs ellenszer, a listavezető már száz gól fölött jár. (Fejérfoci.hu)

Győr-Moson-Sopron megyében a megye egyes listavezető Csorna meglepetésre kikapott az Öttevény otthonában, Ménfőcsanak először nyert tavasszal. A megye kettőben rangadóra került sor a Hédervár és a Kálnok között, a döntetlennek pedig Darnózselin örülhettek, a győztes újonc élre állt. Az NB II-es Győri ETO FC női csapata rangadót húzott be a közvetlen rivális ZTE ellen, vélhetően a rába-parti lányok lesznek a bajnokok. (Kisalföldfoci.hu)

Az NB III-as DVSC-DEAC a nagycsapathoz hasonlóan kikapott, a Hajdúböszörmény fontos három pontot szerzett a Gyöngyös ellen. A Hajdú-Bihar megyei I. osztályban ismét botlott a Hajdúsámson, így az első helyezett Sárrétudvari előnye már három pont. A megyei II. osztály egyik csoportjának listavezetője a Kaba vereséget szenvedett a Püspökladány ellen, így a győztes csapat hátránya két pont. (Hajdúbiharifoci.hu)

A Heves megyei NB III-as együttesek közül csak a Hatvan nyert. A megyei I. osztályban a dobogó harmadik fokára az Egerszalók jött fel, egy rangadón szereztek három pontot. A megye kettőt vezető Eger 2-1-re bizonyult jobbnak a második Visontánál, így a csapat egyre közelebb kerül a feljutáshoz.
(Hevesfoci.hu)

A Jászfényszaru parádés győzelmet aratott a megye egy alsóházi rangadóján, a listavezető Tiszafüred továbbra is stabilan vezet, az üldöző Jászapáti hiába javított az Újszász ellen Jász-Nagykun-Szolnok megyében. A megye kettőben nem akármilyen egyéni teljesítményt láthattunk, Rézsó Gábor mesterötöst hintett, csapata, a Tiszagyenda pedig 6-2-es győzelmet aratott Jászladányban. (Jászkunfoci.hu)

Az ország legkisebb megyéjében, Komárom-Esztergomban csonka volt a hétvége. Az NB III-as Dorog pihenőn volt a visszalépett Veszprém miatt, a Tatabánya sorozatban harmadik döntetlenjét hozta. A megyei bajnokságok közül csak a megye egyben volt forduló, ahol a Tata nagy pofonba futott bele a Lábatlan ellen. A Környe még mindig nulla pontos. (Kefoci.hu)

Nógrádban kiütéses, 8-0-s vereségbe szaladt bele a Kisvárdával szemben az SBTC. A bajnokságok kezdése még várat magára, így a megyei magyar kupa második fordulójában voltak érdekeltek a csapatok. Két párharc is csupán tizenegyes rúgásokat követően dől el, amelyben a kapusok vállaltak főszerepet: a szendehelyi Mák Norbert három tizenegyest hárított, míg a szügyi Szathmári Zsolt nemcsak, hogy két büntetőt is kivédett, saját próbálkozásánál higgadtan lőtte ki a bal felső sarkot. (Nógrádifoci.hu)

Az NB III-as Nagyatád bravúrpontot szerzett Tatabányán, az NB II-ben viszont nem történt meglepetés: a Somogy megyei Rákóczi továbbra is pont nélkül áll tavasszal, a Siófok viszont már elkerült a kiesőzónából. A megyei bajnokságokban is zajlott az élet, az első osztályban az éllovas Balatonlelle húsz perc alatt hozta a rangadót, a hajrában mentett pontot a Kiskorpád a Balatoni Vasas ellen. A megye négyben más is történt, a hamis igazolással játszó játékos az ablakon át menekült a lefújás után. (Somogyifoci.hu)

Egy tragikus haláleset árnyékolta be a hétvégét Tolna megyében. Szolomájer Miklós, a Tolna megye I. osztályban szereplő Tevel 25 éves labdarúgója szombaton még bajnoki találkozón szerepelt csapatával Pakson, vasárnap reggel azonban autóbaleset következtében elhunyt. A Tevel MEDOSZ SE labdarúgói, vezetői és szurkolói a következő hazai bajnoki mérkőzésen, vasárnap 15 órától búcsúztatják játékosukat! (Tolnafoci.hu)

Vas megyében az NB III-as Sárvár nem bírta ki az emberhátrányt, ikszelt a Diósddal. A megye egyben a Celldömölk ötöt, a Király négyet rúgva továbbra is az élen, a Körmendnek csak ikszre futotta Vépen. A megye háromban tyúkot kergetett a partjelző a Telekes–Szőcéért Egyesület mérkőzésen. (Vasifoci.hu)

Hosszú szünet után rajtolt el hétvégén a szezon Veszprém megyében, rögtön megye egyes bombameglepetésekkel: az éllovas Úrkút csak ikszelt, az üldöző Öskü pedig pont nélkül maradt. A szintén esélyes Pét vesztét a 42 évesen két perc alatt duplázó Molnár I. okozta. Az ifik között elmaradt, valamint tíz góllal és három pirossal színezett félbeszakadt meccs is volt. (Bakonyifoci.hu)

A ZTE szurkolók a töltésről nézték, hogyan kapott három gólt a csapatuk 10 perc alatt. A Zala megyei I. osztályban nyertek az éllovasok, a Lenti és az Andráshida idegenben, a Hévíz pedig otthon gyűjtötte be a három pontot. A forduló rangadóján a Csesztreg 5-1-re kiütötte a Csács-NSE csapatát úgy, hogy a csesztregieknél egy mezőnyjátékos volt a kapus. (Zalaifoci.hu)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik