Hírek

Pécsen folytatja Dimitar Makrijev

Az ügyvezető szerint a bolgár csatár koncentrált, elszánt és precíz volt a tárgyalások során.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bolgár csatárral bővült a PMFC kerete, miután a 31 éves Dimitar Makrijev pénteken aláírta szerződését. A Levszki Szófiában, illetve a rivális CSZKA-ban nevelkedett, majd fiatalon elvitte őt az olasz Internazionale. Bár a milánói csapatban nem jutott szóhoz, remek szezonokat produkált például Lengyelországban, Szlovéniában és Izraelben.

A legjobb idényeit a szlovén Maribornál (48 meccs, 23 gól), illetve az izraeli Ashdodban (133 meccs, 53 gól) töltötte, továbbá nyolcszor pályára léphetett a bolgár válogatottban is, ahol egy gólt szerzett.

A magas, erős felépítésű támadóra nagy szüksége volt a pécsi csapatnak, amelynek keretéből eddig hiányzott egy rutinos, gólerős center. Makrijev már szerdán megérkezett Pécsre, a feleknek azonban csak most sikerült mindenben megegyezniük egymással.

Győri János, a PMFC-Matias ügyvezetője a megállapodás után sejtelmesen csak annyit mondott: reméli, Makrijev annyira koncentrált, elszánt és precíz lesz a pályán is, amennyire a tárgyalások során volt – írja a klub honlapja.

Olvasói sztorik