NB I

Válogatott játékos érkezett Pécsre

Ezúttal nincs szó új igazolásról, mindössze arról, hogy a kanadai James Manjrekar visszatért.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Korábban írtunk róla, hogy James Manjrekar nem kezdte meg a felkészülést a PMFC keretével az év elején, ugyanis hivatalos volt a kanadai válogatott edzőtáborába. A középpályás korábban még csak az olimpiai csapatban léphetett pályára, ezért is volt számára fontos a meghívó.

A kanadaiak két edzőmeccset játszottak Izland ellen az elmúlt napokban, és ezek meghozták Manjrekar számára az áttörést. A PMFC légiósa ugyanis mindkétszer a kezdőcsapatban kapott helyet. Január 16-án végig a pályán volt, ekkor 2-1-re kikaptak. Január 19-én 1-1-et játszottak, akkor a 68. percben lecserélték, sőt egy véleményes szituációban ellene ítéltek tizenegyest… A középpályás január 21-én visszautazott Pécsre, hogy minél hamarabb bekapcsolódhasson a felkészülésbe – írja a klub honlapja.

– A válogatott összetartásain minden alkalommal tanulok valami újat az edzőktől és a rutinosabb játékosoktól. Olyan tapasztalatokat lehet gyűjteni ezeken a nemzetközi meccseken, amit máshol nem lehet megszerezni – kezdte James Manjrekar. – Úgy érzem, Benito Floro szövetségi kapitány elégedett volt velem. Szerintem az első meccsen jó teljesítményt nyújtottam. A másodikon játszhattam volna jobban is, de összességében, véleményem szerint megálltam a helyem. Azt egyelőre nem tudom, hogy a selejtezőmeccsekre is meghívnak-e, de én dolgozni fogok érte. Fantasztikus lenne huszonegy évesen tétmeccsen szerepelni a válogatottban.

Kanada szövetségi kapitánya, Benito Floro azóta telefonon beszélt Robert Jarnival. A spanyol tréner elárulta a Pécs vezetőedzőjének, hogy elégedett volt a fiatal játékos teljesítményével.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik