Hírek

Nincsenek anyagi gondok a Lokinál

A klubvezetők szerint nem igaz, hogy nem fizették ki a tavaszi aranyéremért járó prémiumot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Bors című napilap keddi száma azt írja, hogy a DVSC-TEVA játékosai nem kapták meg a bajnoki címért járó prémiumot, és ez lehet az egyik oka a gyengébb szereplésnek. A cikk írója ezzel kapcsolatban meg is kérdezte a DVSC elnökét, Szima Gábort, aki cáfolta a híreszteléseket. A klubvezetők azonban nem elégedtek meg ennyivel, és helyreigazítást kérnek.

„A DVSC Futball Zrt. minden esetben a tényleges anyagi helyzetéhez igazítja költségvetését, így a működése stabil és kiszámítható, a fizetési kötelezettségeit mindenkor megbízhatóan teljesíti. Kétségtelen, hogy a nemzetközi kupák valamelyikének csoportkörébe történő bejutás a társaságunk anyagi helyzetét megerősítette volna, jóval magasabb költségvetésből tudtunk volna gazdálkodni. Ennek hiánya sem okozza azonban azt, hogy a már korábban vállalt fizetési kötelezettségeinknek ne tudnánk eleget tenni.

A társaságunk mindig különösen nagy jelentőséget tulajdonított annak, hogy a labdarúgóink részére a járandóságaikat teljesítse, ezzel kapcsolatos panasz az elmúlt 13 évben nem érhette a DVSC Futball Zrt.-t. Határozottan rögzítjük tehát, hogy a játékosok a fizetésüket, illetve a keretes cikk 4. pontjában említett, a bajnoki aranyéremért járó prémiumot is határidőben megkapták és ezután is megkapják, az ezzel ellentétes állítások, feltételezések valótlanok” – áll a DVSC közleményében.

Olvasói sztorik