Hírek

Átvették a bukaresti ajándékjegyeket

A magyar labdarúgók fizették a romániai meccsre vonattal utazó szurkolók belépőjét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar válogatott játékosai 1200 jegyet vásároltak azoknak a drukkereknek, akik a hivatalos szurkolói vonattal utaznak majd a románok elleni, jövő szombaton sorra kerülő Európa-bajnoki selejtezőre.

Molnár-Tóth Marianna, a túra egyik főszervezője az M1 Ma Reggel című műsorában elmondta, az északírektől elszenvedett 2-1-es hazai vereséget követően született meg ez a kezdeményezés, a játékosok részéről Juhász Rolanddal, a Videoton nyolcvanszoros válogatott védőjével egyeztettek. Hozzátette, a jegyeket, melyek összesen mintegy másfél millió forintba kerültek, hétfőn már át is vették.

Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője hozzátette, hogy az MLSZ a lehető legtöbb jegyet igényelte a bukaresti összecsapásra, pontosan 2852 darabot.

Ezen a meccsen ül majd először a válogatott kispadján Dárdai Pál, aki ideiglenesen, az idei három selejtezőre és egy barátságos mérkőzésre vállalta el a szövetségi kapitányi feladatokat.

Az MLSZ szóvivője az NB I-ben bevezetésre került klubkártya-rendszerre vonatkozó kérdésre azt felelte, eddig 75 ezer klubkártyát és háromezer futballkártyát váltottak ki országszerte. Hozzátette, a drukkerek egyre inkább kezdik megérteni, hogy a rendszer elsősorban a gyorsabb beléptetést szolgálja, ezért az MLSZ azt reméli, hogy a következő napokban, hetekben tovább nő a kiváltott kártyák száma.

Olvasói sztorik