Hírek

Végre előkerült a labda is

A hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő U19-es válogatott Telkibe költözött.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A hazai rendezésű Európa-bajnokság előtt álló U19-es válogatott ezen a héten Telkiben készül a július 19-én kezdődő tornára.

Mészöly Géza együttese a múlt héten, Esztergomban egy teljes hetet erőnléti edzésekkel töltött, a sok futásból és erőfejlesztő tréningekből álló programot egy szabadnap követte, majd vasárnaptól már Telkiben készül együtt a csapat. Az e heti penzum már színesebb, előkerültek a labdák is, ugyanakkor továbbra is jelentős teret kap az erőnlét fejlesztése.

Miközben a játékosok keményen dolgoznak, érezhetően egyre jobban figyel a válogatottra a közvélemény, ezt bizonyította a keddi csapatfotózás is, ami komoly médiaérdeklődés mellett zajlott. A fotók készítése előtt Hajas László mesterfodrász és Dunai Anita stylist gondoskodtak arról, hogy mindenki a legjobb formáját hozza a képeken.

A jövő héten már nagyobb hangsúlyt kapnak a taktikai feladatok az edzéseken, valamint két felkészülési mérkőzést is játszik a csapat, kedden és pénteken 19 órától az üzbég válogatott lesz az ellenfél – írja az MLSZ honlapja.

Kaphatóak a jegyek

A mérkőzésekre egységesen 500 forintba kerülnek a jegyek, de tízfős csoportok fejenként 200, ötven fős csoportok fejenként 100 forintért juthatnak be a meccsekre az érdeklődők.

Július 19-én, az osztrákok elleni mérkőzéssel kezdi meg szereplését a magyar válogatott. A mieink Újpesten kezdik a viadalt, három nappal később a felcsúti Pancho Arénában a portugálok ellen, majd július 25-én szintén a Szusza-stadionban Izrael ellen mérkőznek meg. E két helyszínen kívül rendeznek mérkőzéseket a győri ETO Parkban és a pápai Perutz-stadionban is, ezeken a helyszíneken a német, szerb, bolgár, ukrán négyes meccsel majd.

A jegyeket szerdán 15 órától lehet megvásárolni interneten a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint személyesen országszerte a Ticket Express irodáiban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik