Hírek

Ki hogyan melegít a vébére?

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két hét sincs már hátra a brazíliai labdarúgó-világbajnokságig, és a top-válogatottaknak adott a feladat: fáradt játékosokkal fel kell tudni pörögni a világbajnokságra. A felkészülés az edzőtáborokban már elkezdődött, most jönnek az erőfelmérők, ahol a fő cél, hogy a válogatottak minél jobb állapotba kerüljenek a június 12-i rajtra. A bet365 a szokásoknak megfelelően megkülönböztetett figyelemmel követi a válogatott meccseket, és közvetíti őket élőben számítógépeken és mobiltelefonokon egyaránt.

Pénteken este még két nem vb részvevővel, Ausztria és Izland meccsével kezdhetünk, de aki már hozzá szeretne szokni a későn fekvéshez, annak érdemes lesz hajnalig fennmaradnia. Fél kettőtől Uruguay–Észak-Írország, majd 02:30-tól Chile–Egyiptom és Bosznia-Hercegovina–Elefántcsontpart meccseket rendeznek. A meccsek között bármikor lehet váltani, ha a bet365-ön követjük a közvetítéseket.

Szombaton délután pályára lépnek a brazilok csoportjában szereplő horvátok, az orosz válogatott Norvégia ellen készül, este pedig már igazi nagyágyúk is hozzáfognak a felkészüléshez. Hollandia az ugyancsak vébé-résztvevő Ghána ellen csatázik, Portugália pedig Görögországgal szemben mérettetik meg szintén a bet365 képernyőin keresztül. A vb-n Angliával és Uruguay-val egy csoportban játszó Olaszország semleges pályán találkozik Írországgal.

Már a jövő héten kedden este egy cseh-osztrák, majd szerdán egy újabb holland meccset, a Hollandia–Wales találkozót közvetíti élőben a bet365 mobilon és számítógépeken.

A bet365 hétvégi élő közvetítési kínálata

Péntek

Ausztria–Izland (20:30)

Szombat

Uruguay–Észak-Írország (01:30)

Chile–Egyiptom (02:30)

Bosznia-Hercegovina–Elefántcsontpart (02:30) (n)

Horvátország–Mali (16:00)

Norvégia–Oroszország (16:00)

Románia–Albánia (18:00)

Hollandia–Ghána (20:30)

Portugália–Görögország (20:30)

Olaszország–Írország (20:45) (n)

Kedd

Csehország–Ausztria (20:30)

Szerda

Görögország–Nigéria (01:00) (n)

Olvasói sztorik