Hírek

Eldől a spanyol bajnokság sorsa?

Nagyrészt eldőlhet a bajnoki cím sorsa a hétvégén mind Spanyolországban, mind Olaszországban, ugyanakkor a két nagy déli liga esetében mégis teljesen más a szituáció.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Itáliában a Juventus előnye jelentős, és inkább az a kérdés, mikor nyeri meg matematikailag is a Scudettót, Spanyolországban a listavezető Atlético Madrid olyan meccs előtt áll, amin a trófea múlhat. A bet365-tel mindezek a bajnokságok, mind sok más érdekes találkozó élőben nézhető a hétvégén.

A hétvége viszont nem spanyol, hanem olasz fókusszal kezdődik, miután a Roma már pénteken este pályára lép a Milan ellen. A meccs azért is nagyon fontos, mert ha a Roma nyerni tud, még valamennyire versenyben marad a bajnoki címért, még ha a Juventus előnye továbbra is jelentős. A Juvénak könnyebb ellenfél jut ezen a játéknapon, a Sassuolo otthonában kellene győznie a zebráknak. A bet365 mindezeket a meccseket, mind a forduló további meccseit is élőben közvetíti mobilon és számítógépeken egyaránt. Ide tartozik a szombat esti Inter–Napoli rangadó, mely a nemzetközi kupás helyek szempontjából igen lényeges.

Spanyolországban az egy elhalasztott meccsel pillanatnyilag csak harmadik Real Madrid várhatóan könnyen le fogja győzni az Osasunát, az egyedüli tényező, ami megnehezítheti a dolgukat az az, hogy a pamplonaiak nagyon közel állnak a kiesést jelentő helyekhez. A navarrai együttesnek minden pont számít, ezúttal már olyan meccseknek is pontszerzési céllal kell nekifutniuk, mint a madridi találkozó, ezért várható, hogy küzdeni fognak a végsőkig. A meccset élőben közvetíti a bet365 szombaton 20 órától.

A spanyol forduló legfontosabb meccse azonban már nem a Real vagy a Barcelona találkozója, hanem a Valencia – Atlético Madrid találkozó, amin adott esetben az egész bajnoki cím múlhat. Ha az Atlético ezt a nehéznek ígérkező 90 percet is meg tudja nyerni – erős BL terhelés közepette –, akkor nagyon nagy lépést tesz a Liga megnyerése felé. A Valencia ugyan csak a 13. a bajnokságban, de az Európa-ligában még áll, és hagyományosan fel tudja magát szívni a nagy rangadókra. Ezt a találkozót is élőben közvetíti a bet365 vasárnap délután.

A Barcelona csak ezt követően, vasárnap este lép pályára a Villarreal ellen, ami nagyon nehéz találkozónak ígérkezik, viszont mivel a Barca már lépéshátrányban van a többiekkel szemben, nem lehet kizárni, hogy már nem is lesz jelentősége az eredményének.

A bet365 hétvégi élő közvetítési programja:

Péntek:

Lech Poznan–Wisla Krakow (20:30)

Nantes–Marseille (20:30)

AS Roma–AC Milan (20:45)

Számos NHL és NBA élő közvetítés

Szombat:

Burnley–Ipswich (13:15)

Auxerre–Metz (14:00)

Latina–Palermo (15:00)

Wigan–Blackpool (16:00)

Ajaccio–Monaco (17:00)

Getafe–Malaga (18:00)

PAOK–Panathinaikosz (19:00)

Real Madrid–Osasuna (20:00)

Montpellier–Toulouse (20:00)

Inter–Napoli (20:45)

Betis–Real Sociedad (22:00)

Számos NHL és NBA élő közvetítés

Vasárnap:

CSZKA Moszkva–Rubin Kazany (11:30)

Espanyol–Almeria (12:00)

Verona–Catania (12:30)

Sochaux–PSG (14:00)

Basel–Grasshoppers (16:00)

Lyon–Bastia (17:00)

Valencia–Atletico Madrid (17:00)

Anderlecht–Standard Liege (18:00)

Bilbao–Sevilla (19:00)

Porto–Benfica (19:15)

Atalanta–Genoa (20:45)

Corinthians–Flamengo (21:00)

Lille–Bordeaux (21:00)

Villarreal–Barcelona (21:00)

Számos NHL és NBA élő közvetítés

Hétfő:

Sassuolo–Juventus (20:45)

Celta Vigo–Valladolid (22:00)

Olvasói sztorik