Hírek

El Clásico a hétvége csúcsprogramja

Több rangos meccset játszanak Európában, de akad közöttük egy kiemelkedő összecsapás, a spanyol klasszikus, a Real Madrid–Barcelona találkozó, amely szintén szerepel a bet365 élő közvetítési kínálatában; Ezen felül a bet365 szokás szerint élőben adja a többi spanyol, olasz, francia és holland bajnoki meccset is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A soron következő hétvégén játszanak rangos mérkőzéseket Európában, de akad közöttük egy kiemelkedő összecsapás, mely szintén szerepel a bet365 élő közvetítési kínálatában; a Real Madrid–Barcelona találkozó. Ezen felül a bet365 szokás szerint élőben adja a többi spanyol, olasz, francia és holland bajnoki meccset is.

A spanyol klasszikusra vasárnap este 21:00-kor kerül sor a Santiago Bernabéuban, ahol akár a bajnoki cím sorsa is eldőlhet, ha a fővárosiak nyerik az összecsapást, amire nagyobb is az esély. 2014-ben lényegesen jobban, kiegyensúlyozottabban teljesített a Madrid, mint a Barcelona, és mára négy pont előnyt is összeszedett riválisával szemben.

Ezúttal a hazai pálya előnye is mellette szól, tehát Madridban egyértelműen arra készülnek, hogy ezzel a meccsel végleg leszakítsák magukról a Barcát. A mérkőzést mind számítógépen, mind mobilon élőben közvetíti a bet365.

A harmadik bajnoki címre esélyes gárda, az Atlético Madrid a sereghajtó Betishez látogat, így kötelező három pontot kell szereznie, és bíznia abban, hogy a Real és a Barcelona meccsén esetleg döntetlen születik.

Olaszországban a második helyezett Roma szombaton este játszik Veronában a Chievo vendégeként, míg a harmadik Napoli vasárnap 18:30-tól fogadja a Fiorentinát. A spanyol klasszikust alighanem csak a Juventus, a Lazio és a Milan szurkolói fogják kihagynia, az ő meccsüket ugyanis szintén vasárnap este játsszák, és ezeket is mind közvetíti a bet365 mobilon és számítógépeken.

A bet365 élő közvetítési programja

Vasárnap:

Osasuna–Sevilla (12:00)

Zaragoza–Deportivo (12:00)

Parma–Genoa (12:30)

Inter–Atalanta (15:00)

Salzburg–Wiener Neustadt (16:30)

Betis–Atletico Madrid (17:00)

Napoli–Fiorentina (18:30)

Benfica–Academica (19:00)

Valencia–Villarreal (19:00)

Catania–Juventus (20:45)

Lazio–AC Milan (20:45)

Monaco– Lille (21:00)

Real Madrid–Barcelona (21:00)

Számos NHL és NBA élő közvetítés

Hétfő:

Anzsi Mahacskala–CSZKA Moszka (14:00)

Almeria–Real Sociedad (22:00)

Számos NHL és NBA élő közvetítés

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik