Hírek

A belga nem hoz szerencsét

Rossz kabala: a télen igazolt Jonathan Heris harmadik klubját sújtják pénzügyi problémák.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

„Rossz joker” – írja egy belga honlap, a lacapitale.be cikke Jonathan Herisről, aki szerencsétlenséget hoz. Persze, nem a brüsszeli focista tehet róla, hogy immár harmadik klubját gyötrik különböző anyagi gondok, de tény, hogy a White Star és a Tubize után most Újpesten sem rózsás a helyzet. A 23 éves védő nem hagyja, hogy a pénzügyi gondok befolyásolják, túléli a megpróbáltatásokat, hiszen hazánkban a fizetéseket időben megkapják a játékosok.

– Sok minden történt a klubnál mostanság, és be kell vallanom, nem tudok mindenről pontosan. Az biztos, hogy a klubnak komoly összeget kellene kifizetnie, különben lehet, hogy csődbe megy. Ennek ellenére minden játékost időben kifizetik, ezzel nincs gond – mondta Jonathan Heris.

– Már megint problémái vannak a klubjának, nem igaz?
– Igen, az biztos. És azért bosszant igazán, mert azóta van ez, mióta itt vagyok, alig több mint egy hónapja. Lehet, hogy vonzom a bajt…

– Ismerte ezeket a problémákat, amikor Budapestre szerződött?
– Egyáltalán nem, de nem csak én. Nem számítottam ilyesmire, és tényleg a semmiből jött. Ez egy nagyon nehéz időszak számomra. Most érkeztem, és nagyon tetszik minden, már megszoktam az itteni életet.

– Van már tapasztalata?
– A brüsszeli események, a White Star és a Tubize esete megtanított sok mindenre. A legfontosabb az, hogy a végső soron mindig van egy megoldás. Az én esetemben a végső lehetőség, hogy visszatérek Belgiumba.

– Megnyugtatták a klubnál?
– Megerősítést kaptam Roderick és Roland Duchatelet uraktól is, akik azt mondták, hogy nem hagynak cserben, nem számít, mi történik. Ők hoztak ide, bíztak bennem, esélyt kaptam tőlük, nekem pedig viszonoznom kell.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik