Hírek

Leárazták a válogatottat

Nézőcsalogató jegyárak Pintér Attila bemutatkozása alkalmából.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Március legelején visszavonhatatlanul beköszönt a futball-tavasz! Február utolsó és március első napjaiban folytatódnak az OTP Bank Liga küzdelmei, majd március 5-én szerdán, 18.00 órakor a győri ETO-stadionban Finnország ellen mutatkozik be Pintér Attila szövetségi kapitány és az újjászervezett magyar válogatott.

A helyszín és az ellenfél is jó mérkőzést ígér, hiszen a korábbi győri bajnokcsapat edzőjéből lett kapitány korábbi sikereinek színhelyén mutatkozhat be a nagyközönségnek. Ami pedig a finneket illeti eddigi örökmérlegünk kedvező ellenük: az eddig lejátszott 13 mérkőzésből kilenc győzelem, három döntetlen és mindössze egy vereség, 42 rúgott és 9 kapott gól. Jelenleg a finn válogatott a 66., míg mi a 46.helyen állunk a FIFA ranglistáján, ám ezzel együtt sem mondható, hogy az ellenfél megválasztásánál a kényelmes győzelem ígérete lett volna a magyar válogatott elsődleges szempontja, hiszen a legutóbbi négy mérkőzésen mindössze egyszer tudtuk legyőzni északi rokonainkat.

Pintér Attila ezen a mérkőzésen tudja először felmérni, hogy a kinevezése óta eltelt időben, milyen előrelépést jelenthettek az általa szorgalmazott, és a klubok által támogatott összetartások, a közös felkészülés. A kapitány és csapata egyaránt bízik abban, hogy telt ház előtt, a szurkolók bizalmát és támogatását élvezve, eredményes játékkal, megalapozhatják a válogatott és a publikum egymásra találását. Azért, hogy ez így legyen és minél többen szurkolhassanak a válogatottnak, előreláthatólag február 11-étől elővételben megválthatóak lesznek a belépők az ETO-parkba, nézőcsalogató 500 és 1000 forintos áron – írja a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapja.

Kinevezésekor Pintér Attila az összefogás szükségességéről, és egy merőben új mentalitású válogatottról kialakításáról beszélt. Március 5-én az ETO-parkban a csapat megteheti az első lépést a korábbinál sikeresebb szereplés felé vezető úton. Ehhez azonban szükség lesz a magyar futball szerelmeseinek hangos biztatására.

Olvasói sztorik