Hírek

Távozik egy próbajátékos

Boriszlav Simics és Pogacsics Krisztián egyelőre marad.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A PMFC csapatától a próbajátékosok közül távozott Radule Zsivkovics, ő biztosan nem lesz a pécsiek játékosa. Boriszlav Simics és Pogacsics Krisztián azonban további tesztelésen vesz részt a csapatnál.

Szerdán mindhárman pályára léptek a horvát HNK Cibalia elleni győztes felkészülési mérkőzésen. Simics, a szerb balhátvéd az első félidőben játszott, Pogacsics Krisztián kapus pedig a második felvonásban kapott lehetőséget.

Lőrincz Emil vezetőedző a klub honlapján elmondta, hogy egy félidőből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, ennek ellenére Simics remek bal lábbal rendelkezik, jól mozgott a pályán, ugyanakkor a védekezéseknél hiányolták az agresszivitását. A szakmai stáb a Siófok elleni, szombati edzőmeccs után dönt a védő sorsáról.

Pogacsics Krisztián edzésen nyújtott munkájával kapcsolatban pozitív vélemény alakult ki az edzői öltözőben. A felkészülési mérkőzésen ellenben nem akadt olyan feladata, amiről meglehetett volna állapítani, valójában mire is képes. A Romániából hazatérő kapus jelenleg máshol tartózkodik, azonban jelezte a szakmai stábnak, szívesen részt venne további próbajátékon.

Olvasói sztorik