Hírek

Ribéry: most vagy soha!

A francia szerint Messi a világ legjobbja, de idén elcsípheti.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfő este minden kiderül. Január 13-án Zürichben átadják az Aranylabdát Frank Ribérynek, Cristiano Ronaldónak vagy Lionel Messinek…
Ha a 2013-ban elért eredményeket nézzük a trófeák mindenképpen a francia mellett szólnak, mivel triplázni tudott a Bayern Münchennel: bajnoki cím, Német Kupa- és BL-arany is jutott neki.
“Messi és Ronaldo is nagyszerű játékos, rengeteg gólt szereznek, de értelmetlen összevetni a statisztikáinkat. Egészen más a stílusunk” – nyilatkozta az esélyek kapcsán Ribéry a L’Equipe-nek.
“Mindent megtettem. Elkerültek a sérülések és folyamatosan jó formát tudtam nyújtani. Ronaldo rengeteg gólt szerzett, de Messi marad mindig is a világ legjobbja, mégha az előző idényben sérült is volt sokszor.”
“Úgy érzem, mindent megtettem. Nehéz lenne ennél többet adni. Játszottam minden meccsen, három trófeát nyertünk a Bayernnel és mindháromból kivettem a részem” – tette hozzá a francia.
“Meggyőződésem, ha valaha van esélyem Aranylabdát nyerni, az ez az év. Most vagy soha. Már harminc éves vagyok…”
“Ha megnyerem, a feleségemre és az apámra gondolok majd, mert mindig mögöttem álltak, akkor is, mikor nem mentek könnyen a dolgok. Ha megnyerném az Aranylabdát, az mindenért kárpótolna, amin az életben keresztülmentem. Egy egészen különleges pillanat lenne. De ha nem sikerül, az se csapás. Az élet megy tovább. Nem vagyok nyugtalan emiatt, nem kell altatót szednem” – mondta Ribéry.

Olvasói sztorik