Nemzetközi foci

CR7 meggondolta magát

Ott lesz az Aranylabda-gálán.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Lezárt ügynek tekinti Sepp Blatter FIFA-elnökkel folytatott vitáját Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál ásza, aki Lionel Messi és Franck Ribéry mellett a harmadik labdarúgó akinek még esélye van elnyerni az Aranylabdát.Mint emlékezetes a sportvezető egy novemberi előadása során figurázta ki CR-t, aki ezt követően a sajtóban és gólörömeivel is üzent Blatternek.

A portugál támadó korábban kijelentette, bojkottálni fogja a január 13-án esedékes rendezvényt, és nem utazik el Zürichbe. A Celta Vigo elleni 3-0-s diadalt követően, ahol duplázni tudott, elárulta, megfontolta korábbi kijelentését, és úgy döntött, mégis ott lesz a gálán.

“Lezártnak tekintem, ami történt. Fölösleges is többet beszélni az ügyről, ott leszek” – nyilatkozta CR, aki hozzátette, nem fog összezuhanni attól, ha nem ő nyeri az elismerést. “Mindent megteszek, megtettem azért, hogy nyerhessek, de ha nem én kapom az Aranylabdát, az élet akkor is megy majd tovább” – mondta.

Ronaldo, aki duplájával megszerezte profi pályafutása 400 gólját a hétvégén elhunyt portugál legendáról, Eusébióról is megemlékezett.

“Rettenetesen szomorú, hogy elment. Közel állt hozzám, a válogatottnál rengeteget segített. Igazi legenda, akinek az emléke mindig velünk lesz. A góljaim neki ajánlom” – tisztelgett CR7.

Olvasói sztorik