Hírek

Stieber ismét remekelt

A magyarok vasárnapi eredményei egy helyen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra ezekben a ligákban. Gyűjtőcikkünkben a vasárnapi játéknap történéseiről olvashatnak.

Dzsudzsák Balázs 88 percet töltött a pályán az Amkar elleni orosz élvonalbeli bajnokin. A magyar válogatott szélső csapata, a Dinamo Moszkva 2-0-s sikert aratott, így feljött a negyedik helyre a tabellán.

Hamar kétgólos hátrányba került a Feyenoord ellen játszó Heerenveen. Otigba Kenneth csapata így már csak futott az eredmény után, és bár a magyar védő fejesének köszönhetően sikerült a szépítés – igaz, a találatot végül öngólként könyvelték el, mivel Sven van Beek is beleért még a labdába –, ezzel is 2-1-s vereséget szenvedett a holland bajnokság 16. fordulójában. Az utánpótlás-válogatott játékos végigjátszotta a találkozót.

A Groningen 2-1-re kapott ki otthon a Den Haag csapatától. A hazaiaknál Adorján Krisztián a 60. percben lépett pályára. A Roda is vereséget szenvedett a Heracles ellen: Németh Krisztián végigjátszotta a vesztes találkozót, egy sárga lapot gyűjtve a kilencven perc alatt.


Otigba Kenneth találata by video4all

Stieber Zoltán remek napot fogott ki a Bundesliga II-ben: a magyar játékos adta csapata egyenlítő találatánál a gólpasszt, a második félidő elején pedig az ő büntetőjével vették át a vezetést. A Greuter Fürth végül 3-1-re nyert a Sandhausen ellen. Stieber 89 percet töltött a pályán, helyét az utolsó percekre Korcsmár Zsolt vette át. Sváb Dániel kezdőként 89 percet kapott a Cottbusban az Ingolstadt ellen 2-1-re elveszített bajnokin. A vendégeknél Hajnal Tamás a kispadról nézte végig a találkozót.

Vanczák Vilmost a szünetben cserélték le a St. Gallen elleni bajnokin. Csapata, a svájci Sion 2-0-s vereséget szenvedett.

Köteles László sérült, ezért nem lépett pályára a belga Genk színeiben. Csapata 2-0-s vereséget szenvedett a Lokeren ellen.

Olvasói sztorik