Hírek

Gera Zoltán újra a pályán

Késő őszi hajrába kezdenek a külföldön játszó honfitársaink.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra ezekben a ligákban.

Péntek – Lovrencsics rangadója

Koman Vladimir együttese, az orosz első osztályú FK Ural a második helyezett, ám négy bajnoki meccs óta nyeretlen szentpétervári Zenitet látja vendégül.

A lengyel bajnokságban negyedik helyen álló, Lovrencsics Gergőt is foglalkoztató Lech Poznan a harmadik helyezett Wisla Krakkó ellen lép pályára.

A dán élvonalbeli Odense a Nordsjaelland vendége lesz. Vadócz Krisztiánék az ötödikek a bajnokságban, míg a hazai együttes csak egy hellyel (10.) kerüli el a kiesőzónát.

Az olasz másodosztályban szereplő, Laczkó Zsoltot és Feczesin Róbertet is soraiban tudó Padova a hat bajnoki óta nyeretlen Cesenához látogat.

Szombat – Gera Zoltán is szóhoz juthat

Gera Zoltán visszatért, és minden bizonnyal ott lehet a West Bromwich Albion következő bajnokiján is. Az angol élvonal 15. fordulójában a WBA a Norwich csapatát fogadja. A másodosztályban Varga József csapata, a Middlesbrough a közvetlen rivális Birmingham vendége lesz, míg a lábadozó magyar kapus, Bogdán Ádám együttese, a Bolton a Doncaster ellen mérkőzik.

Szalai Ádám és Huszti Szabolcs is szombaton juthat szóhoz a német Bundesligában. Előbbi csapata, a Schalke a Mönchengladbach vendége lesz, míg a Hannover a Stuttgarthoz látogat. A másodosztályban Király Gáboré a főszerep, az 1860 München az Union Berlin csapatával mérkőzik.

Hollandiában is két honfitársunkra figyelhetünk szombaton: Babos Gábor és Bodor Boldizsár klubja, a NAC Breda az Ajax otthonában vendégszerepel.

Gulácsi Péter együttese, az osztrák listavezető Salzburg a Neustadt otthonába látogat. A sérüléssel bajlódó Sáfár Szabolcsot is foglalkoztató Innsbruck pedig otthon fogadja a Sturm Grazot.

A belga élvonal szombati játéknapján Vass Ádám klubja, az Oostende a Cercle Bruges ellen mérkőzik.

A Kovácsik Ádámot is foglalkoztató Carpi a Varese együttesét fogadja az olasz másodosztályban.

A görög első osztály listavezetője, Megyeri Balázs csapata, az Olimpiakosz az Aszterasz Tripoliszt fogadja.

Hrepka Ádám és a Bnei Yehuda a Maccabi Haifa ellen bizonyíthat az izraeli bajnokság 12. fordulójában.

Vasárnap – Hollandiára figyeljünk

Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva az Amkar Perm együttesét fogadja az orosz élvonal 19. fordulójában. Pintér Ádám és a Tom Tomszk pedig a Tyerek Groznij vendége lesz.

A holland első osztályban Otigba Kenneth csapata, a Heerenveen a Feyenoordot látja vendégül. Az Adorján Krisztiánt is foglalkoztató Groningen a Den Haag ellen bizonyíthat hazai környezetben, és Németh Krisztián is saját stadionjában lép pályára, hiszen a Roda JC a Heracles csapatát fogadja. Otigbáék mérkőzését a Sport1 televízió 12 óra 15 perctől élőben közvetíti.

Köteles László sérüléssel bajlódik, így valószínűleg nem számíthat rá a Genk a Lokeren elleni belga bajnokin.

A német másodosztály vasárnapi játéknapján Korcsmár Zsolt és Stieber Zoltán csapata, a második helyen álló Greuter Fürth a Sandhausen vendége lesz. Sváb Dániel és az Energie Cottbus hazai pályán fogadja Hajnal Tamás csapatát, az Ingolstadtot. A Sandhausen – Greuter Fürth találkozót az Eurosport2 élőben közvetíti 13 óra 30 perctől.

Vanczák Vilmos csapata, a svájci FC Sion a St. Gallen otthonában javíthat az elmúlt fordulóban elszenvedett vereségén.

A Tőzsér Dánielt is foglalkoztató olasz élvonalbeli Genoa a Cagliari otthonában szerepel.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik