Hírek

Lovrencsics váltás előtt?

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu állandó szakértője, a magyar futball iszonyait és viszonyait egyaránt kiválóan ismerő Sport Zoltán minden alkalommal az előző nap általa legérdekesebbnek ítélt focihírét kommentálja.

Íme, a mai nap híre, miszerint Lovrencsics Gergő esetleges távozásáról, országváltásáról cikkezett egy lengyel internetes lap:

Biztos nem tenne neki rosszat a váltás, ha mozdulna onnan, bár mostanság ismét jó formában van. Óriásit lépés volt számára, hogy odakerült, és az is, hogy végleg megvették. A lengyel labdarúgás is előttünk jár, nem is kicsivel. Anyagilag, a játékosállomány szempontjából, és infrastrukturálisan egyaránt. Erős kijelentés lenne, hogy kinőtte a lengyel bajnokságot, de jó lenne, ha mondjuk Németh Krisztián mintájára Hollandiába kerülhetne, hiszen gyors, pörgős, jól cselező, technikás játékosról van szó, akinek van sebessége is.

A cikk sejteti, hogy ő lehet az, akit a klubja télen eladhat. De nem csak ez a fontos, hanem az is, hogy mennyire számítanak rá az új csapatánál, nehogy kevesebbet játsszon, mint itt.

Ha a fiatalokra épülő, újjáalakuló válogatottról beszélünk, akkor őt semmiképp nem szabad figyelmen kívül hagyni, hiszen szélső középpályásként, illetve a kétékes rendszerben csatárként sokkal többet játszhatna, mint a közelmúltban.

Ehhez kell egy jó csapatváltás, kell jó teljesítmény külföldön, hogy az új kapitány figyelmét felhívja magára.

Olvasói sztorik