Hírek

Lovrencsicsről cikkeznek a lengyelek

Újra kiváló formában van a Lech Poznan csatára, ezért már az eladása is szóba került.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A lengyel Lech Poznan tavaly nyáron egy évre kölcsönvette a Lombard Pápa játékosát, Lovrencsics Gergőt. A csatár hamar beilleszkedett, és ez a játékán is meglátszott, hiszen sok gól fűződött a nevéhez, a válogatottba is bekerült, ezért senki nem lepődött meg, amikor klub végleg megvásárolta a pápaiaktól, és hároméves szerződést kötött vele.

A folytatás már nem alakult ilyen jól, hiszen visszaesett a teljesítménye, kikerült a kezdőcsapatból, és az edzője a nyilvánosság előtt kritizálta. Szerencsére hamarosan minden jóra fordult, s ma már újra Lovrencsics Gergő remeklésének tapsolhatnak a lengyel szurkolók, hiszen a legutóbbi három mérkőzésén három gólt szerzett, és egy gólpasszt adott, ezzel ismét kulcsemberré vált.

A fakt.pl cikke is dicséri a játékát, és hangsúlyozza: ha a folytatásban is ilyen teljesítményre képes, hamarosan vonzó ajánlatot kaphat egy nyugat-európai klubtól.

– Az utóbbi meccseken egyértelműen látszott rajta a fejlődés. Télen a Lechnek el kell adnia egy játékost, ezt a klubtól is megerősítették. Talán Lovrencsics áll a lista élén? – tette fel a költői kérdést Kazimierz Wegrzyn, korábbi lengyel válogatott védő, aki mostanság szakkommentátorként tevékenykedik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik