Hírek

Magyar sikerek a Serie B-ben

Pénteken csak Olaszországban termett babér honfitársainknak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra ezekben a ligákban. Cikkünkben a pénteki magyar érdekeltségű találkozókat foglaljuk össze.

Sima vereséget szenvedett a Bodor Boldizsárt is soraiban NAC Breda a Waalwijk otthonában. A magyar védőt a félidőben cserélték le a 3-0-ra elveszített találkozón. Csapattársa, Babos Gábor a kispadról nézte végig a mérkőzést.

Kora délután vette kezdetét az olasz másodosztály 12. fordulója. Kovácsik Ádám 1-0-s sikert ünnepelhetett a Carpi kapujában a Trapani elleni találkozón. A két magyar játékost, Laczkó Zsoltot és Feczesin Róbertet is foglalkoztató Padova is 1-0-s győzelmet aratott a Spezia ellen. Laczkó az utolsó percben jutott szóhoz csereként beállva, Feczesin viszont sérült, így őt nem nevezték a keretbe.

A német másodosztályban a Hajnal Tamással a kezdőben felálló Ingolstadt 1-1-es döntetlent ért el a Paderborn otthonában. A magyar válogatott középpályást a 91. percben cserélték le. Sváb Dániel a kispadról nézte végig a Cottbus 1-0-s Bochum elleni hazai vereségét.

A francia másodosztályú Chateauroux 3-0-s győzelmet aratott a Clermont ellen. Filkor Attilát nem nevezték a találkozóra.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik