Hírek

A képzés miatt nem futottak?

Nyilasi Tibor, Hajdu Attila és Szalai László is elmondta a véleményét Szalai Ádám beszédéről.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MLSZ sportigazgatója igazat ad Szalai Ádámnak, de azért felvetődött benne néhány kérdés. A Sport Televízióban elmondta, szerinte nem a játékosnak kellett volna előállnia azokkal, amiket mondott, és nem most. Emellett egy érdekes kérdést is felvetett:

– Egy kicsit kényelmetlen helyzetben vagyok, de azért megkérdezem, hogy Bukarestben a képzés miatt nem futottak-e a meghatározó embereink, és hogy Andorra ellen a képzés miatt játszottak-e így? – mondta Nyilasi Tibor.

Hajdu Attila, a Ferencvárossal a Bajnokok Ligája csoportkörét is megjáró, korábbi válogatott kapus az irreális célok megfogalmazásáról ejtett pár szót.

– Szalai Ádám emlegette, hogy korábban mindig sokan megmondták a tutit. Ő ugyanezt tette. Nagyobb hitele lett volna, ha ezt az egész kifakadást két hónappal ezelőtt tette volna meg. Én a saját fülemmel halottam tőle olyanokat, hogy megcsináljuk, és hasonlók – mesélte Hajdu.

A hazai edzőképzés jelenlegi vezetője, Szalai László azt mondta, le kell vonni a megfelelő következtetéseket, és ha szükséges, akkor természetesen váltani kell. Szerinte is változásokra van szükség az utánpótlásedzők képzésében, a felnőtt szakemberek kapcsán pedig amondó, nem mindig a felkészültségen múlik, hogy egy magyar tréner tud, vagy nem tud külföldön állást kapni, sok esetben a kapcsolatrendszer is rengeteget számít – írja a sport24.hu.

Olvasói sztorik