Hírek

Szalai kikerült a válogatott keretből

A Videoton gólzsákját hívta be helyére Egervári Sándor kapitány. Nikolics tehát bemutatkozhat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A hét elején belázasodott Szalai Ádám állapota nem javult, így ő nem utazhat el csütörtökön a csapattal Amszterdamba, a hollandok elleni vb-selejtezőre.

Szalai Ádám a hétfői kerettalálkozón még egészségesnek tűnt, éjszakára azonban felment a láza, és az elmúlt két napban az orvosi stáb csak mérsékelni tudta az eleinte 39,5 fokos testhőmérsékletet. Ilyen állapotban Szalai természetesen nem edzhet, így mostanra biztossá vált, hogy nélküle kell elutaznia a válogatottnak Hollandiába.

Szalai Ádám a következő napokban alaposabb kivizsgálásokon vesz részt, Szilágyi György csapatorvos reményei szerint ezek segítségével sikerül kideríteni, mi okozza a lázat, és a támadó a keddi, Andorra elleni meccsre már bevethető állapotban lesz.

Egervári Sándor Szalai helyére behívta a keretbe a biztonsági tartalékok közül a fehérvári Nikolics Nemanját, aki ma még Ligakupa-mérkőzést játszik a Videoton FC-vel, majd este csatlakozik a kerethez Telkiben.

– Váratlanul ért a hír, aminek ettől függetlenül nagyon örülök! Annak már kevésbé, hogy Szalai Ádám betegsége nem javul, de így alakult, ebben a helyzetben kell mindent megtennem a válogatott sikeréért. Ma este csatlakozom a kerethez, de sok időm nincs az ismerkedésre, hiszen pénteken este már Hollandia ellen játszik a csapat. Nem kell mondanom, mennyire nehéz mérkőzés lesz, ahogy azt sem, hogy ha pályára lépek, száz százalékot fogok nyújtani és megpróbálom segíteni a csapatot” – nyilatkozta aVideoton honlapján Nikolics.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik