Hírek bajnokok ligája

Robben: ez könnyebb volt, mint hittem!

A holland szélső nagyobb ellenállásra számított a City részéről.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!A Bayern München magabiztos, 3-1-es sikert ért el idegenben a Manchester City otthonában annak ellenére is, hogy a találkozó hajrájában kiállították a vendégek védőjét, Jerome Boatenget.
“Egyedül a piros lapért kár, nem is igazán értem, mi volt ez a kiállítás” – nyilatkozta a mérkőzést követően Arjen Robben, a Bayern holland szélsője a NOS-nak. “Hogy őszinte legyek, nem hittem, hogy ilyen sima lesz a mérkőzés, többet vártam a Citytől. Rengeteg helyzetünk volt és ebből hármat ki is tudtunk használni. Remekül játszottunk” – mondta a labdarúgó.
“Elkerülhetetlen, hogy a Barcelonával akarjon összehasonlítani szinte mindenki minket, de szerintem ez hiba. Mi a Bayern München vagyunk, a tavalyi BL-győztes. A saját játékunkat játsszuk. Remek szezonunk volt tavaly, amire építhetünk, és Guardiola irányításával azt gondolom, eddig jó úton járunk” – tette hozzá Robben.
A holland szélső a bajorok harmadik gólját jegyezte az összecsapáson. A 7. percben Franck Ribéry, az 56. minutumban Thomas Müller vette még be a hazai kaput. A City 0-3 után, a 79. percben Negredo révén szépített (1-3).

Olvasói sztorik