Hírek

Gyors felépülésben bízik

A kulcscsonttörést szenvedő Kovács István azt mondta, a bosnyák U21-válogatott csalta a focit.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar U21-válogatott csütörtök délután 4-1-re győzött Bosznia-Hercegovina ellen, Kecskeméten. Róth Antal szövetségi edző már a lefújás utáni értékelésében is kiemelte, hogy érzékeny veszteség csapata számára, hogy Kovács István súlyos sérülést, kulcscsonttörést szenvedett.

– Kovácsot azonnal a kecskeméti kórházba szállították, ahol kimutatták a vizsgálatok, hogy a baloldali kulcscsontja eltörött. Játékosunkat a vizsgálatok után Székesfehérvárra szállították, ahol pénteken meg is operálják. Előreláthatólag több hetet kell kihagynia – nyilatkozta a székesfehérvári klub honlapján Dr. Kovács Tibor, a Videoton FC csapatorvosa.

Ugyanott az érintett, Kovács István elmondta, az esés után egyből tudta, hogy nagy a baj, mert komoly fájdalmat érzett.

– Nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen súlyos sérülést szenvedtem, és emiatt hosszabb időt ki kell hagynom – mondta a Videoton fiatal játékosa. – A kecskeméti kórházban aztán rögzítették a sérült kezemet, ennek köszönhetően enyhült a fájdalom. Annak szívből örülök, hogy sikerült megnyernünk a meccset. Megmondom őszintén, null-egynél sem izgultam, mert éreztem, hogy jobbak vagyunk a bosnyákoknál, akik – ha szabad így fogalmaznom – csalták a focit. Végül gólokban is megmutatkozott, hogy jobb csapat vagyunk. Októberben két nagyon nehéz meccs vár ránk Ausztria és Spanyolország ellen, az önbizalmunknak persze jót tett, hogy két meccs után van hat pontunk, de a neheze még csak most jön. Hogy velem, vagy nélkülem, azt most még nem tudom megmondani, bízom benne, hogy jól sikerül a műtétem, és gyors lesz a rehabilitációm.

A mérkőzés képgalériája ide kattintva megtekinthető!

Olvasói sztorik