Hírek

Jön a harmadik FociFesztivál

A Vasas angyalföldi sporttelepe ad otthont szeptember 8-án a harmadik alkalommal sorra kerülő FociFesztiválnak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az esemény szerdai sajtótájékoztatóján Szabó László főszervező elmondta, ezzel az időponttal a magyar labdarúgó-válogatotthoz is alkalmazkodtak, ugyanis a fesztivált két nappal a románok elleni, rendkívül fontos bukaresti világbajnoki selejtező után és két nappal az észtek elleni összecsapás előtt rendezik meg.

– Magyarországon ezekben a napokban futball-láz lesz, így ez jó kis alapozás lehet az észtek elleni találkozó előtt – jelentette ki Szabó László.

A reggel kilenc órától kezdődő eseményen ezúttal is minden olyan sportággal lehet majd találkozni, amely valamennyire köthető a labdarúgáshoz, így a szektorlabda (gombfoci), a freestyle, a lábtenisz vagy például a footgolf is megjelenik majd az angyalföldi létesítményben.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan ismét lesz sztárfellépője a FociFesztiválnak, ám a kilétét egyelőre nem árulják el, mivel a tárgyalások még tartanak.

Idén országos szabadrúgáslövő-bajnokságot is indítanak, a férfiaknál a győztes 500 ezer forinttal gazdagodik, míg a nők legjobbja 100 ezer forintot tehet zsebre.

Az eseményt idén is támogatja az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), amelynek helyettes államtitkára, Szekeres Pál is részt vett a sajtótájékoztatón. Az 500 forintos belépővel látogatható FociFesztivál idei vendégsportága a krikett lesz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik