Hírek

Vass Ádám nem kell a CFR-nek

Megválik a magyar középpályástól a kolozsvári klub, mert az új edző taktikai elképzelésébe nem fér bele.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A kolozsvári Citynews portál úgy tudja: több más játékos mellett Vass Ádám szolgálataira sem tart igényt a kolozsvári CFR új edzője, Mircea Rednic.

A portál a CFR Clujnál meghirdetett nyári nagytakarítás újabb fejezeteként számol be a keret karcsúsításáról, amely Vass Ádámot is érinti. A híradás azért tekinthető mértékadónak, mert a Citynews portált ugyanaz a Pászkány Árpád kolozsvári üzletember tartja fenn, aki a CFR-nek is a tulajdonosa.

A portál szerint a kevesebb mint egy hónapja szerződtetett Mircea Rednic vezetőedző immár 15 játékost küldött el a kolozsvári keretből, helyettük egyelőre négy új játékost hozott és további két új igazolást tervez.

A maszol.ro portál közlése szerint Vass elküldésének taktikai oka van: az új vezetőedző, Mircea Rednic 4-4-2-es felállásban képzeli el a kolozsvári csapatot, melyben a klasszikus védekező középpályást játszó magyar légiósnak nincs helye.

Vassnak 2015 júniusáig élő szerződése van a kolozsvári együttesnél, így elképzelhető kölcsönadás és szerződésbontás is, az érintett felek még egyeztetnek. Vass az előző szezonban sérülésekkel küszködött, 15 bajnoki mérkőzésen szerepelt a CFR-ben.

Olvasói sztorik