Hírek

M. Zsolt kezére is bilincs került

Újabb gyanúsított a bundázó labdarúgók ügyében.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság újabb embert vett őrizetbe a bundázó labdarúgók ügyében. A police.hu keddi beszámolója szerint az elfogott M. Zsolt veresegyházi lakos ellen indítványozták az előzetes letartóztatás elrendelését.

Hétfőn az üggyel összefüggésben – amelyben labdarúgókat és játékvezetőket vesztegetett meg a gyanú szerint egy bűnözői csoport – hat embert, köztük korábbi élvonalbeli futballistákat fogott el a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

A gyanú szerint a bűnözői csoport anyagi ellenszolgáltatás fejében játékosokat, játékvezetőket vesztegetett meg, hogy az élvonalbeli és utánpótlás-mérkőzéseket a számukra megfelelő módon alakítsák, azon a kért események, illetve a megfelelő eredmények szülessenek.

Ifimeccs csaltak a bírók

Letartóztatták a DVSC-DLA – Kecskemét U19-es bajnoki meccs játékvezetőjét és asszisztensét. Háromszázezer forinttal vesztegették meg őket, az volt a feladatuk, hogy minél több gól szülessen. A játékvezető az asszisztens közreműködésével négy tizenegyest ítélt a találkozón. A Debreceni Labdarúgó Akadémiát és játékosait az üggyel kapcsolatban a rendőrség egyáltalán nem kereste – írja a debreceni klub honlapja.

A találkozót a múlt héten, május 29-én rendezték, és 4-4-es eredménnyel zárult. A játékvezető Bathó Vendel, segítői Kormos Gábor és Kerepesi János voltak.

Olvasói sztorik