Hírek

Bogdán és az itáliai vonal

Olaszországban négy klubnál is képbe került a kapus.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az olasz Il Sussdiario, valamint a Calcionews24 cikke szerint is több csapat kinézte magának Bogdán Ádámot, az angol másodosztályú Bolton Wanderers és a magyar válogatott első számú kapusát. Eddig az AS Roma, a Sampdoria, a Torino és a Cagliari érdeklődéséről írtak, de a játékost képviselő CMG menedzseriroda társtulajdonosa, Pataky Tibor úgy nyilatkozott: konkrét ajánlat nem futott még be a játékosért.

„Ádámnak nagyszerű szezonja volt, és így nem meglepő, hogy van érdeklődés iránt. A Championship legjobb kapusai között volt, rengeteget játszott, és sokszor nyújtott kiemelkedő teljesítményt” – mondta a Sky Sports érdeklődésére Pataky Tibor, majd hozzátette: sok csapat figyeli, de ez természetes egy magas szinten teljesítő válogatott futballistánál.

Angliai menedzsere is a liga legjobbjai között tartja számon Bogdánt, ezért nem meglepetés, hogy komoly csapatoknál vetődött fel a neve. Pataky szerint nincs értelme kommentálni az olasz cikkeket, mivel a kapusnak élő szerződése van a Boltonnal, és jól érzi magát Angliában. Csak érdeklődésről lehet beszélni, mert jelenlegi klubja még nem kapott konkrét ajánlatot, és szeretné megtartani.

Bogdánt 2016-ig köti szerződés a Boltonhoz, tehát egy esetleges vevőnek fizetnie kellene, ha meg akarná szerezni a kapust.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik