Hírek

Honvéd Tábor a Bozsikban

Legyél Te is akadémista!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A tábor időpontja: 2013. június 17-21.

Korosztály: U11 (2002) – U15 (1998)

Maximális létszám 30 fő, jelentkezési sorrendben.

A jelentkezők a Bozsik-stadionban élhetnek öt napon keresztül. Beköltözhetnek a Magyar Futball Akadémia (MFA) kollégiumába, betekintést nyerhetnek a Honvéd, és utánpótlás-csapatainak az öltözőibe, létesítményeibe, meccseket elemezhetnek szakemberek irányításával és egész nap focizhatnak.

Az ár tartalmazza a napi ötszöri étkezést az Akadémia konyháján, napi két edzést az akadémia edzőivel, a szállást az MFA kollégiumában, a programok belépőit.

Minden résztvevő sportág-alkalmassági teszten vesz részt és a tábor végén személyre szabott értékelést kap. A teszt tartalmaz antropometriás (testalkat, várható testmagasság, erősíthetőség) vizsgálatot, fotocellás gyorsaságmérést, pszichológiai állapotfelmérést.

A tábor alkalmat nyújt megismerni a Budapest Honvédot, betekintést nyerni akadémián folyó munkába és megtapasztalni azt, hogy milyen, amikor az egész nap a fociról szól.

A tábor nem kiválasztó, hanem egy könnyed kikapcsolódás, egy nagyszerű program és egy óriási élmény a nyári szünetre.

Jelentkezni: 2013. június 12-ig az akadémián Varga Ádámnál, illetve a +36 70 327 53 48 telefonszámon és a vargaadam@bhfc.hu e-mail címen lehet.

A tábor ára: 52 ezer forint, amit a tábort megelőző hét péntekig, azaz június 14-ig kell befizetni.

Olvasói sztorik