Rangadók hétfője!

Ma egy svéd és egy francia meccsnek jártunk utána...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Helsingborg-Hacken 1! Mindkét fél betalál: IGEN!

A tavalyi lebőgést követően a piros-kékek újra régi arcukat mutatják. A rangadón szerintünk otthon tartják a pontokat.
A svéd bajnokságban immár a 8. fordulót rendezik, a 2. helyen áll, csak az egy meccsel többet játszott Gőteborg előzi meg. 16 pontja van, otthon 2-0-1-es sort felmutatva. Az elmúlt hetekben jól megy a piros-kékeknek, négy meccset húztak be zsinórban.
A Hacken tavaly a végjátékban maradt le az aranyéremről, az idén viszont gyengébben megy a sárga-feketéknek. A forduló előtt 10 ponttal a 7. helyen tanyáztak (3-1-3), vendégségben még nyeretlenek a fiúk (0-1-2). Mostanában szabályosan teljesít a brigád: otthon nyer, idegenben kikap…
Jobb formában van a Helsingborg, ráadásul a hazai pálya előnyét is élvezik a vendéglátók. Húzzuk be a hazait!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Caen-Nantes 1(x)!

A francia második vonalban rangadót rendeznek, és szerintünk a hazaiak behúzhatják a három pontot.
A Caen az 5. 59 ponttal, ha nyernek a piros-kékek, beérhetik pontszámban a 3. Nantest. Otthon erős a gárda (10-3-4), és csak elvétve kap gólt (24-11). Formájára sem lehet panasz, bár sok meccset adtak ikszre a közelmúltban. Legutóbb Monacóban járt a gárda, és ha már ott volt, el is hozta mindhárom egységet.
A kanárik még a feljutást jelentő 3. helyen állomásoznak, de ha nem kerülnek jobb passzba, könnyen lemaradhatnak a feljutásról. Az elmúlt játéknapok a Clermont tréfálta meg őket, ráadásul hazai környezetben. Nagyon kiélezett a verseny, a Monacon kívül más nem nagyon lehet biztonságban. És már csak három meccs van hátra…
Vendégségben 8-4-5-ös mérleget hoztak össze a kanárik, ám Caen-ben eddig ritkán arattak sikert, egészen pontosan lassan két évtizede nem győztek. És ma sem nyernek a látogatók, szerintünk a Caen behúzhatja a három pontot!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Címkék: