Hírek

Undi focista leütötte a bírót

Másfél évre tiltották el azt játékost, aki Győr-Moson-Sopron megyében megütötte a játékvezetőt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A hétvégi Und–Nagylózs megyei harmadosztályú mérkőzés 1-1-es állásnál, a játékvezető bántalmazása miatt a 35. percben félbeszakadt.

Sportemberhez méltatlan cselekedetre ragadtatta magát Farkas Attila, az Und játékosa. Az első félidő 33. percében sportszerűtlen megjegyzésért sárga lapot kapott, s mivel ez már a második volt neki, a játékvezető kiállította. Farkas Attila erre leütötte a mérkőzés bíráját. Érthetetlen és döbbenetes a viselkedés – írja a Kisalföld.

– Mélységesen elítélem az erőszak minden formáját, mindent el kell követni, hogy hasonló esetek ne forduljanak elő – mondta Horváth László, az MLSZ megyei igazgatója.

– Sajnálom, ami történt, mentség nincs az ilyen és hasonló cselekedetre, magam és a sportegyesület nevében teljes mértékben elhatárolódunk meggondolatlan játékosunktól – nyilatkozta Dr. Balogh László, az Und elnöke.

A fegyelmi bizottság gyors és példás büntetést szabott ki. Farkas Attilát 2014. december 31-ig mindennemű sporttevékenységtől eltiltotta. Az Und két soron következő hazai mérkőzésére saját költségén szövetségi ellenőrt köteles kérni.

Olvasói sztorik