Hírek

Piros lap vakarózásért, ollózva egyenlítő kapus

Ezúttal is eseménydús volt a hétvége az amatőr futballban: egészen extrém esetek is előfordultak a pályákon. Összefoglaló!

Budapest: győzelem 23 forduló után

23 fordulót kellett várni az NB III Duna-csoportjában szereplő RTK-Vasló első győzelméhez. Nem is akármilyen skalpot gyűjtöttek be a Rangadó.hu állandó szakértője, Vass László edző tanítványai, mert a osztályozós helyekért küzdő, szintén fővárosi Pénzügyőrt tudták legyőzni (2-1). Érden győzött az ESMTK, amely több mint egy félidőt játszhatott kettős emberelőnyben (1-2). Részletes tudósítás itt!
Fontos pontokat szereztek a csepeliek is, akik a Biatorbágy legyőzésével
(3-2) immár osztályozót érő pozícióba léptek. Rangadót nyert meg a
Mátra-csoportban a REAC, amely a 91. percben szerzett Kollár Zsolt
találattal győzte le a forduló előtt még élen álló Felsőtárkányt. Győzött
az MTK II-is, amely szintén rangadót játszott a héten edzőváltáson áteső
RKSK ellen (1-2). Továbbra is őrzi tavaszi veretlenségét a Soroksár, amely
Nyilas Elek góljával tudott győzni a Tököl ellen.

Potyogtak a gólok a BLSZ I-es bajnokságban hétvégén. Itt nyolc meccsen 37
gól született. Ebből hét a forduló rangadóján, amit a listavezető Voyage SE
nyert meg 4-3-ra a második helyezett THSE-Sashalom ellen. Érdekesség, hogy
a Voyage az első félidőben már 4-0-ra vezetett, ám a THSE feltámadt
romjaiból és második félidő végére közel kerültek az egyenlítéshez. A meccs
részletes tudósítása itt érhető el!
Feljött a dobogó harmadik helyére az Ikarus, amely a Ferencvárosi FC
tavaszi veretlenségét vette el. Az élbolyba tartozó csapatok közül a
Vízművek és a Nagytétény is vereséget szenvedett. A BLSZ II-ben is rangadót
játszott egymással az első két helyezett. A Szent Pál Akadémia – Építők
meccs 1-1-s döntetlennel ért végett, így továbbra is nyitott maradt a
küzdelem a bajnoki címért. A szintén az aranyéremért harcban álló
Testvériség kihasználta a riválisai pontvesztését és a Szabadkikötő
legyőzésével feljött a második helyre és már csak három pont a lemaradása a
Szentektől. Igaz egy meccsel kevesebbet is játszottak.

Hajdúfoci: 12+24 gól ebesi gól a Nagyhegyesnek

Megyei I. osztályban Ebes 12 gólt lőtt Nagyhegyes csapatának, de még ezt is túlszárnyalta U19-es válogatottjuk, aki 24 alkalommal talált az ellenfél kapujába. Monostorpályi fordulóról fordulóra nyeri a meccseket és ez most sem volt másként. Nyíradony is meglepetést okozott Polgáron egy 1-3-as győzelemmel.

A megyei II Észak-csoportban a Balmazújváros – Hajdúhadházi rangadó egy szép ötgólos hazai győzelemmel végződött. Délen az utolsó előtti Biharkeresztes 14 góllal zavarta haza a vendégeket.

Az NB III Tisza csoportban Hajdúszoboszló és Létavértes megszerezte a három pontot. A DEAC továbbra is kieső helyen áll.

Békés megye: ollózós góllal egyenlített az újkígyósi kapus

Az utolsó percben kapusa ollózásával egyenlített Békésben a megyekettes Újkígyós – nem hittek a szemüknek a vendég mezőkovácsháziak. Videó és képgaléria a meccsről.

Zala megye: piros lapot kapott az ifijátékos tiltott helyen vakarózásért

Egy megye kettes utánpótlás bajnoki mérkőzésen intim helyen vakarózott a játékos, amiért a bíró kiállította, míg ugyanebben a csoportban egy találkozó azért szakadt félbe, mert sérülések miatt az egyik csapatban csak hat bevethető játékos maradt.

A megyei III. osztályban több kiütéses győzelem is született, a Tarr Sprint ASC II és az Esztergenye 13-at vágott, míg a Tófej 19-1-es diadalt ünnepelhetett. A forduló abszolút gólrekordere a tófeji Tóth Krisztián lett, aki egymaga hat találatot vállalt csapata kiütéses sikeréből.

Komárom-Esztergom : Meglepetések, megyei rangadók

A megye egyben győzött a listavezető, az Ács pedig meglepetés győzelmet szerzett a Zsámbék ellen. A Tokod csapatából három játékost is kiállítottak, csak így tudott az ellenfele nyerni. A Megye II-ben növelte előnyét a Vértessomló, hiszen 4 góllal tudták sokkolni az ősi rivális Várgesztest (videó és képek a kefoci.hu weboldalon), míg az üldöző Sárisáp kikapott Koppánymonostor ellen. A megye III déli csoportjában érdekes módon egyszerre kapott ki a két listavezető, így valamelyest szűkült az élmezőny. Északon tizenegyet rúgott a Pilismarót, egy hatost gurított a listavezető Tata az Almásfüzitőnek.

Minden hír a megye futballjáról itt.

Csongrád: élőkép, füst, fieszta a megyekettőben Szentesen

Élőképpel, füstbombákkal ünnepelt a Szentesi Kinizsi, ráadásul a csapat is nyert a centenáriumi meccsen a megyekettőben.

Heves: rácsúszott, majd ököllel állon vágta

Alaposan felborzolta a kedélyeket egy vitatott eset az Erdőtelek – Tarnaméra meccsen: a vendégek csatára azt állítja, hogy hazai védő nem csak felrúgta, hanem utána még meg is ütötte. A vendéglátók szerint nem volt ütés. A részletek itt.

Bács-Kiskun: szépítés hét mezőnyjátékossal

A Bács-Kiskun megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság északi csoportjának 20. fordulójában Kerekegyházán három hazai játékost egyszerre állítottak ki a 46. percben, ám így is csak 3-2-es győzelmet aratott a vendég Helvéciai Vállalkozók együttese. A hazaiak 2-0 után hét mezőnyjátékossal szépítettek, sőt a 88. percben 1-3-nál is betaláltak.

Minden hír a megye futballjáról itt.

Baranya: “gólszóró” üzemmódra váltottak a csapatok

Felemásra sikerült a hétvége az NB. III-as csapatoknak, hiszen a Komló és a Szentlőrinc idegenben kikapott, míg a PMFC hazai pályán 7-0-ra kiütötte a Siófok II. csapatát.

A megye I-es listavezetők hozták a szokásos győzelmeket, igaz a Siklós 5-1-re ütötte ki a Geresdlak csapatát. A Geresdlak új edzővel sem remekel, hiszen mindkét meccset elvesztették Tihanyvári Lászlóval.

Megye II-ben gólgazdag forduló volt, hiszen Kétújfalún 10 gól, míg Palotabozsokon 7 gól esett.

A megye III-as Bükkösd 10 gólt rúgott hazai pályán a Kővágószőlősnek. Csomós László négy alkalommal talált be az ellenfél kapujába.

A baranyai futball hírei itt olvashatóak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik