Hírek

Nagy a boldogság Keneseiéknél

A csatár szerint van mit bepótolnia a bátyjával, de szerdán már a Haladásban lép pályára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu elsőként számolt be róla, hogy Kenesei Zoltánt és két társát kedden házi őrizetbe helyezte a bíróság. A fogadási csalás kapcsán hekkerek segítésével vádolt korábbi labdarúgó 22 hónapot ült előzetesben.

A bíróságon ott volt vele öccse, a kiváló labdarúgó, Kenesei Krisztián is.

– Most nagy az öröm, két év nagyon sok idő, van mit pótolni – mondta a Rangadó érdeklődésére Kenesei Krisztián, a Haladás csatára, Zoltán öccse. – Semmi konkrétumot nem tudok mondani, a legfontosabb, hogy együtt a család. Nagyon boldogok vagyunk. Én ma itt vagyok vele, de holnap már ismét Szombathelyen leszek, kötelezettségem van ott és szeretnék annak megfelelni, azt csinálni, amit a világon legjobban szeretek: focizni. Persze, igyekszem a bátyámmal is minél több időt együtt tölteni.

Hiányzott a tesó

Kenesei Krisztián több alkalommal is kiállt testvére mellett, mindvégig hangsúlyozta, hogy hisz Zoltán ártatlanságában. 2012 februárjában, amikor a Haladás az ő duplájával verte meg a Fradit, kis híján el is sírta magát élő tévéadásban.

– Kár tagadni, elérzékenyültem. Egyrészt nagy kő esett le a szívemről, adós voltam egy kiugró teljesítménnyel, egy meccset eldöntő produkcióval – mondta akkoriban Kenesei Krisztián a haladasfc.nyugat.hu-nak. – Kiharcoltam két büntetőt, rúgtam két kapufát, rúgtam két gólt. Nyertünk. És persze eszembe jutott a testvérem is, aki nagyon hiányzik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik