Hírek

A fasza vasi legények

Deutsch Tamás szerint a Haladás huhogó drukkerei lefosnák a rüsztjüket, ha találkoznának a Fradi egyik „fekájával”.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Deutsch Tamás, az MTK elnöke egy közösségi oldalon fakadt ki a hétvégi, Haladás–Ferencváros meccsen tapasztalt huhogásra.

Annak fényében különösen furcsa az eset, hogy az MLSZ éppen a szombati bajnoki előtt egy nappal jelentette be, hogy drákói szigorral fog fellépni a hasonló esetekkel szemben és alkalmazza az UEFA háromlépcsős elvét – derül ki a sportgeza.hu cikkéből.

Íme, Deutsch többször szabatos stílusban megfogalmazott gondolatai, amelyből néhányat Kubatov Gábor, az FTC elnöke saját oldalán is megosztott:

”Az MLSZ pénteken rettenetes irgum-burgumra ráncolta össze borotválatlan szemöldökét mondván, ha ezentúl állat módjára viselkednek majd a bajnoki meccseken a magukat tévedésből szurkolónak gondoló sutyerákok, akkor jön a mérkőzés megszakítás, felfüggesztés, lefújás, pénzbírság, pontlevonás, kerékbetörés.

És pont egy napig, majd 24 óráig tartott a példátlan szigor.

Szombathelyen, a Fradi meccsen a vidám szarháziak egy viszonylag népes csoportja folyamatosan huhogott a Ferencváros színes-bőrű játékosainak. Csendben jegyzem meg, hogy mindegyik bátor huhogó lágyan lefosná a rüsztjét, ha négyszemközt találkozna a Fradi valamelyik „feka” (a kifejezés nem az enyém, idézet a fasza vasi legényektől) játékosával és hangos „Kezeit csókolommal” köszönne.

De térjünk vissza a legnagyobb magyar sportági szakszövetséghez. Nos, mit tett a Haladás meccsen az MLSZ küldte játékvezető az MLSZ ellenőrével sportbarátilag karöltve?

SEMMIT emberek, SEMMIT!!!

Most vagy sikerült az egyetlen siket játékvezetői négyest küldeni Szombathelyre az egyetlen siket mérkőzés ellenőrrel együtt és ezért nem hallottak a szerencsétlenek semmit, vagy ennyit ér az MLSZ-nek az ő szava a nézőtéri mocsok elleni küzdelemben. Harmadik lehetőség nincs. Még a Harmadik félidőben sem.”

Olvasói sztorik