Hírek

Huhogás és petárdázás is került a Fradi meccs jegyzőkönyvébe

A Haladás, és egyik szurkolója is súlyos büntetésre számíthat, videófelvételeket foglaltak le.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Moniz edző a tegnapi, Haladás – Ferencváros mérkőzést követő nyilatkozatában jelezte, hogy nem tartja elfogadhatónak, hogy a drukkerek huhognak, a játékvezető felelősségét firtatta, és kilátásba helyezte, hogy legközelebb lehívja a Fradit a pályáról.

A találkozót a helyszínen tekintette meg Kovács Péter, a Magyar Labdarúgó Szövetség biztonsági igazgató-helyettese. Bár ő inkább nem a meccsben gyönyörködött, hanem a kameraszobában és a lelátó több pontját is ellenőrizte, mi is történik a stadionban. Két eseményt írt fel: az egyik a mérkőzés lefújását követő pillanatban esett meg. A Hali-táborból egy petárda repült be a pálya irányába, így a felvételt a rendőrség foglalta le – írja a www.nyugat.hu.

Tavaly novemberben a Nyíregyháza–DVSC meccsen ez 80.000 Ft-ba került az elkövetőnek, míg a négy héttel ezelőtti Honvéd–Videoton meccsen bedobott öngyújtó 150 óra közmunkát ért – emlékeztet a lap.

A másik esemény a többször előforduló huhogás volt, ez szintén bekerült a jegyzőkönyvbe – tudta meg a honlap, amely hozzáteszi, hogy a Fradi tábor rigmusai és Leonardo mutogatás nem került feljegyzésre.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Olvasói sztorik