Irány Anglia!

A Manchester-Real rangadó mellett a Bolton-Blackburn összecsapást is kiveséztük...

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Manchester United-Real Madrid Mindkét fél betalál: IGEN! +2,5!

Gólokkal számolunk az Old Traffordon: szerintünk mindkét háló megzörren, és könnyen összejöhet a három találat is…
Az első mérkőzésen a felek 1-1-re végeztek: mint ismeretes, a vörösök szereztek vezetést, amit még az első játékrészben egyenlítettek a madridiak. Így tulajdonképpen semmi nem dőlt el, viszont a brit találat sokat érhet majd…
A Manchester toronymagasan vezeti a Premier League-t, előnye városi riválisával szemben több mint 10 pont. Az Old Traffordon a Tottenhamen kívül mindenkit péppé vert, áll még az FA-kupában is, tehát Anglia a lábai előtt hever! És a nemzetközi porondon sem ismer akadályt Sir Alex Ferguson alakulata: a csoportkörben gyorsan bebiztosította a továbbjutását (a Braga, a Kolozsvár és a Galata előtt), így nem csoda, hogy az utolsó két találkozóját takaréklángon hagyta elveszíteni.
A vörösök remek formában vannak, a bajnokságban november közepén kaptak ki legutóbb, akkor a Norwich verte Rooney-ékat. A múlt hétvégén is a kanárikkal meccseltek Van Perise-ék, és a United méltó bosszút állt: a korábban epizodista Kagawa mesterhármasával, valamint a jó öreg Wayne hajrábeli találatával 4-0 lett a végeredmény.
Sir Alex Ferguson csapata nagyon erős, és megkockáztatjuk, erősebb, mint az elmúlt esztendőkben bármikor. Nagyon bő a keret, így rengeteg variációs lehetőségből választhat a rutinos stratéga. Elől a bőség zavara, hiszen az első mérkőzésen eredményes Welbeck mellett RvP és Rooney is bevethető. A manchesteriek nem játszhatnak döntetlenre, öngyilkosság ellen, ás szerintünk a gárda nem is képes erre. Persze, megszervezik majd rendesen a védekezést Vidicék, ám az előrejátékkal sem lesz gond, az tuti. És még valami: a széleken nagyon erősek Kagawáék, itt bizony sebezhetőnek tűnik a madridiak hátsó alakzata…
A 0-0-ás végeredményt kizártnak tartja Carrick is, aki így nyilatkozott a találkozó előtt egy nappal:
– Szoros meccset játszottunk Madridban, viszont egy kis szerencsével akár 3-1-re is nyerhettünk volna. Fontos tehát, hogy jobban gazdálkodjunk a lehetőségeinkkel. Mindkét gárdának fantasztikus támadóalakzata van, ezért mindkét csapat védelmének nagyszerű teljesítményre van szüksége.Mindent figyelembe véve, a továbbjutáshoz egy tökéletes meccset kell játszanunk. Elég valószínűtlen, hogy 0-0-ás végeredmény szülessen holnap. Egy ilyen eredmény a védelmünket dicsérné, ami sokat javult az elmúlt időszakban. Nagyon sok klasszis játékos lép majd pályára, meglátjuk, miképp alakulnak a dolgok – vélekedett a középpályás.

– Minden játékos álma egy ilyen meccsen játszani. Az első mérkőzésen úgy jöttünk le a pályáról, hogy nyerhettünk is volna, és hogy a visszavágón továbbjuthatunk a legjobb nyolc közé. A Manchester nagyon erős, de önbizalommal teli megyünk az Old Traffordba – fogalmazott a Real brazik klasszisa, Kaka, aki az elmúlt hetekben egyre több szerepet kap a Realnál.
Csapattársa, a német válogatott Mesut Özil is bízik a továbbjutásban…
– Nehéz mérkőzés lesz egy nagyon jó csapat ellen, de már az odavágón megmutattuk mire vagyunk képesek. Egyértelműen jobbak voltunk az első félidőben és sok helyzetet tudtunk kidolgozni. Tiszteljük a United-et de a saját játékunkat fogjuk játszani, úgy pedig senki nem tud minket legyőzni. Ha egy csapat nyerni tud Barcelonában, akkor az képes nyerni Manchesterben is. A Real Madrid játékosaként kötelességünk címeket nyerni a klubnak. A bajniokságban minden a Barcelonának áll jelenleg, de nekünk nagyobb céljaink vannak: megnyerni a Bajnokok Ligáját és a Kupát. Nagyon sikeres szezon lehet az idei, csak sose szabad korán feladni a küzdelmet – így a szervező-középpályás.
A madridiaknál érthető az optimista hangulat: a fehérek pár nap alatt kétszer is elverték a Barcelonát, bejutottak a Király Kupa fináléjába, ráadásul két pontra megközelítették Benzemáék a városi riválist. Mourinho mester alakulata nagyszerűen futballozott a Camp Nouban, és erre készül természetesen az Old Traffordon is.
Khediráék az első mérkőzésen nyerhettek volna, de Ronaldón kívül nem tudott más betalálni a britek hálójába. A klasszikusokon viszont már ment másnak is a góllövés: a francia támadó, Karim Benzema, Sergio Ramos és Varane is betalált. Mourinho mester több alapemberét is pihentette a hétvégi rangadón, tehát pihent Madrid látogat a ködös Albionba.
Azt gondoljuk, hogy ezen a mérkőzésen ismét mindkét fél betalál. A két támadóalakzat szenzációs, és mindkét gárda megy is majd előre. Ebből aztán lesz gólváltás, és meggyőződésünk, hogy háromig is eljutnak a felek. Húzzuk be a +2,5-ös opciót is!

Tippek kosármeccsekre itt, sztártippek pedig itt. Sok sikert!

Bolton-Blackburn +2,5! 1!

Tavaly még az élvonalban szerepeltek a csapatok, idén a második ligában is gyengélkednek. No de melyik alakulat tér magához? Szerintünk a hazaiak…
A Wonderers a 10. helyen állomásozik, miután 35 ütközetben 48 pontot szerzett. A rájátszás sem tűnik még lehetetlen küldetésnek Bogdánék számára, hiszen a 6. Brighton csak 7 egységgel gyűjtött többet náluk. És ha kitartana a fehér-kékek lendülete, akkor még valóban becsusszanhatnának egy play off-helyre a fiúk.
Mert igencsak remek passzban vannak Kevin Daviesék, február eleje óta nem kaptak ki, a lejátszott hat bajnokin pedig behúztak 14 pontot (4-2-0). Az áldozatok között volt például a Hull is, amely ugye meghatározó tagja a ligának.
Otthon viszonylag masszívnak tekinthetők Eaglesék,, hiszen 17 fellépésük közül mindössze hármat veszítettek el (9-5-3), a Crystal Palace, az Ipswich és a Sheffield nyert a Reebok Stadionban, de a legutolsó bukta is karácsonykor csúszott be.
Gólaránya otthon 28-17, Ngogék csak háromszor nem találtak a kapuba…
A Blackburn 12. 45 ponttal, idegenben 3-9-5-ös mérleggel, tehát a kék-fehérekre igaz a mondás: egy pontra szinte mindenhol jók. Igen ám, de a sok döntetlennel nem sokra mennek Rhodesék. Gólarányuk a túrákon 23-26. Nagyon sok izgulni valójuk nincs is Rochináéknak, hiszen mind a felsőház, mind pedig a veszélyes zóna egyaránt nagy távolságban van tőlük.
Mostanság nem nagyon megy a gárdának, az elmúlt öt összecsapáson nem tudtak győzni, két vereségből érkeznek Boltonba: Leicesterben ki lehet kapni, no de otthon a sereghajtó Peterborough ellen már igencsak ciki volt zakózni…
A két alakulat egymás elleni mérlege nagyon kiegyensúlyozott: 10-10-11, viszont az elmúlt három meccsüket a Bolton nyerte meg. És ma is nekik szavazunk bizalmat. Szerintünk lesz három találat, és a jobb forma miatt a boltoniak sikerét várjuk!

Tuti tippek még gyorsabban! Klikk és like a facebook oldalunkat!

Címkék: