Hírek

László Csaba magyar kapitány lenne

Ha felkérést kapna, biztosan vállalná a feladatot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

”A magyar válogatottnak most van szövetségi kapitánya. De ha egyszer felkérnének, hogy én irányítsam a nemzeti gárdát, akkor biztos, hogy elvállalnám” – beszélt a székelyudvarhelyi uh.ro-nak László Csaba, a litván válogatott erdélyi szakvezetője.

A tréner, aki Magyarországon a Ferencvárosnál dolgozott, de irányította Uganda nemzeti tizenegyét és a skót Hearts gárdáját is, beszélt a közelgő Magyarország–Románia mérkőzésről is.

– A magyaroknak tavaly kellett volna találkozniuk a románokkal. Utóbbiak szövetségi kapitánya, Piturcă úgy összerakta a csapatot, hogy sikerült meglepetés-eredményeket szerezniük. Az én szemszögemből a továbbjutás ezen a két meccsen dől el. Pillanatnyilag a két együttes azonos szinten áll. A románok előnye, hogy erősebb a bajnokságuk, de sok náluk a külföldi. A másik oldalon, ami rossz mederbe tereli az egészet, hogy ezt a meccset politikai csatározásnak is tekintik. Így nagyon nehéz a játékosnak csak a sportra gondolnia. Arra, hogy győznie kell – mondta László Csaba.

A teljes interjú ide kattintva érhető el.

Olvasói sztorik