Hírek

Duplán dupláztak az igazságügyiek

December nyolcadikán, szombaton rendezték a Budapesti Kórházak II. Focitornáját a Vasas angyalföldi sporttelepén.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A résztvevő csapatok versengéséből, és a gólkirályi címért folyó versenyfutásból is az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet kispályás „válogatottja” került ki győztesen. A két első hellyel büszkélkedő „igazságügyiek” ráadásul duplán dupláztak, mivel a tavalyi premieren is torna-győztesek lettek, csapatuk legjobbja, a most 16 találattal brillírozó Vécsi Gábor pedig másodszor is a mezőny legeredményesebb gólszerzőjének bizonyult.

A villámtorna látványos bevezetője volt az ünnepélyes megnyitó, amelyre a résztvevő kórházi csapatok, valamint a GYEMSZI együttesének focistái intézményük egy-egy prominens vezetője mögött sorakoztak fel. A csapatokat Balogh Gábor, a miniszterelnök sportügyekért felelős tanácsadója és Skultéty László, a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet gazdasági igazgatója köszöntötte.

A kórházak és a lelkes támogató cégek megjelent vezetőihez szólva Szalay Gergő, a PromoSport Kft. ügyvezető-igazgatója azt hangsúlyozta, hogy elsősorban a kiemelt főtámogatónak, a Magyar Labdarúgó Szövetségnek és a többi szponzornak köszönhetően mondhattak le a nevezési díjakról, mert pontosan tudták, hogy a nehéz helyzetben lévő kórházaknak még ennek a szimbolikus összegnek a befizetése is gondot jelenthet. Bejelentették, hogy jövőre az ideinél is nagyobb mezőny meghívására készülnek: 2013-ban a budapesti intézményekhez csatlakozó vidéki kórházakkal várhatóan negyvennél is több kispályás együttes méri össze az erejét!

A végső sorrend:

1. Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet

2. Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézet

3. Heim Pál Gyermekkórház

4. Magyar Honvédség Honvédkórház

5-6. Egyesített Szent István és Szent László Kórház és Rendelőintézet és Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik