Hírek

A Magyar Labdarúgás Fóruma

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

2013. január 16-án, a Magyar Labdarúgás Fórumán ismét összegyűlnek a hazai labdarúgásban dolgozó szakemberek, a futballt kiszolgáló üzleti- és társadalmi szféra képviselői, a média munkatársai, a szurkolók és érdeklődők, hogy megosszák egymással ötleteiket a magyar foci fejlesztésének lehetőségeiről. A fórumon való részvételhez idén is csupán egy előzetes regisztrációra van szükség – írja a szövetség honlapja.

A Magyar Labdarúgó Szövetség 2011-ben rendezte meg első alkalommal a Magyar Labdarúgás Fórumát, azzal a céllal, hogy párbeszédet indítson a hazai futball szereplői között. A fórumra nemcsak a labdarúgásban dolgozó szakembereket invitálta meg az MLSZ, hanem mindenkit, aki szívügyének érzi a magyar foci fejlődését: egykori játékosok, újságírók, szurkolók, az üzleti élet szereplő is megoszthatták véleményüket, elképzeléseiket a futballról és részletesebb betekintést nyerhettek a hazai labdarúgás kulisszái mögé.

Az első fórumon dr. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke kiemelte: a szövetség célja, hogy a párbeszéd folytatódjon, mert a magyar futballnak szüksége van arra, hogy szereplői időről időre széles körben megvizsgálják az elért eredményeket, elmondják véleményüket a labdarúgás jelenéről és jövőjéről.

A második fórumon hazai szakértők, illetve a labdarúgáshoz kapcsolódó tudományterületek specialistái mellett neves külföldi szaktekintélyek tartanak gondolatébresztő előadásokat, felvázolva a további fejlődés lehetséges irányait.

Olvasói sztorik