Hírek

Yakin erős ellenfélre számít

Erős csapatnak nevezte a Videotont az FC Basel vezetőedzője.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A svájci csapat csütörtökön Európa Liga-mérkőzésen lép pályára Székesfehérváron – írja az MTI.

– Nagy várakozással tekintek a találkozó elé, a lehetőségekhez képest felkészítettem a csapatot, hogy jó eredményt éjen el. Erős riválissal kell futballoznunk, de bízom benne, hogy jól fogunk játszani – mondta szerdai, székesfehérvári sajtótájékoztatóján Murat Yakin, akit a múlt héten neveztek ki vezetőedzővé. Bemutatkozása nem sikerült jól: a Basel vasárnap egygólos vereséget szenvedett a Luzern vendégeként, így 13 fordulót követően 21 pontjával csak negyedik a bajnokságban.

Kiemelte, jelenleg nincs olyan futballista a keretében, aki teljes mértékben helyettesíteni tudná az európai szövetség által egy mérkőzésre eltiltott Alexander Freit. A csatárt egy lekésett doppingellenőrzés miatt büntették meg.

– Ebben a csoportban sok minden lehetséges, bárki le tud győzni bárkit. Az az elvárásunk, hogy csoportelsők legyünk – mondta Murat Yakin.

Valentin Stocker, a Basel középpályása közölte: a Videoton három héttel ezelőtt, a Sporting 3-0-s legyőzésével bizonyította, hogy képes meglepetést okozni.

– Bár hétvégén kikaptunk, biztos vagyok abban, hogy visszatalálunk a jó útra. Nem az a fontos, melyik három játékos van elöl, hanem az, hogy hajtsunk, és nyerjük meg a mérkőzést. Minden területen a maximumot kell kihozni magunkból, hogy megszerezzük a három pontot – mondta Stocker.

A Videoton–Basel mérkőzés csütörtökön 19 órakor kezdődik a Sóstói Stadionban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik