Hírek

A kétszer lecserélt játékos esete

Murphy törvénye: Ami el tud romlani, az el is romlik. Az MLSZ-ben is...

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Újabb téves jegyzőkönyvi adat jelent meg az MLSZ adatbázisában. Azon már túlléptünk, hogy a sárga és piros lapoknál továbbra is csak a piros jelenik meg a publikus felületen, ha valaki két sárgával mehet idő előtt zuhanyozni. Pedig jó volna olyan különlegességeket is egyértelműen – mondhatnánk, a történeti hűségnek megfelelően – látni, mint például Kelemen Dávid kiállítása. Az MTK játékosa ugyanis egy sárga lap után azonnali pirosat szedett össze… Ám ezt csak az tudja, aki más forrásból is egyezteti a mérkőzés eseményeit – írja a HLSZ honlapja.

A fenti esetnél is fontosabb volna, hogy az MLSZ ügyviteli rendszere legalább az egyértelműen hibás bejegyzéseket kiszűrje. Ide kattintva látszik, hogy a Ferencváros–Paks bajnokin a hazaiak román légiósa, Ionescu kétszer lett lecserélve. Valójában a 62. percben Sváb Dániel hagyta el a játékteret, ám az elektronikus jegyzőkönyv kontroll nélkül megengedte, hogy a játékvezetők téves bejegyzése a sporttörténelem részévé váljon.

Ha hétvége, akkor leáll az mlsz.info

Lassan hozzászokhatunk, hogy szombaton és vasárnap a mérkőzések után nem lehet bejelentkezni az MLSZ ügyviteli rendszerébe. 2012-ben nem lehet jó informatikust találni, aki elhárítja az egy hónapja fennálló hibát? Egy biztos, az MLSZ informatikából elégtelen, ennyiért máshol már megröptették az informatikai vezetőt – írja a focibiro.hu.

Olvasói sztorik