Hírek

Kiütéses ETO-győzelem

A Győri ETO hazai pályán 5-1-re nyert a Gyirmót ellen a Ligakupában.

Kapcsolódó cikkek

Ligakupa, A-csoport, 3. forduló
Győri ETO FC – Gyirmót FC Győr 5-1 (4-0)
Győr, 600 néző. Játékvezető: Berger
ETO: Molnár P. – Tokody, Djordjevics, Lang, Dinjar – Nicorec, Kamber, Strestik (Svec, a szünetben) – Dudás, Alekszidze (Dina, a szünetben), Andrics (Völgyi, 65.). Edző: Pintér Attila
Gyirmót: Deli – Hajba (Csizmadia, a szünetben), Kardos, Gévay, Lázár – Fitos (Magasföldi, 76.), Regedei, Horváth R., Erős, Nagy L. (Cseri, a szünetben) – Tóth N. Edző: Csank János
Gólszerzők: Nicorec (17.), Dudás (25.), Dinjar (30.), Andrics (32.), Kamber (78.), illetve Erős G. (51.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bár a Győri ETO csapatából a hat felnőtt válogatott, valamint Varga Roland, Trajkovics, Sztanisics, Kronaveter és Sztevanovics sem lépett pályára a Gyirmót elleni Ligakupa-mérkőzésen, a bajnoki listavezető esélyeshez méltó játékkal, remek ritmusban játszott a városi rangadón, ahol az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát – tudósít a klub honlapja.

A csapat sorra alakította ki a gólhelyzeteket, így megnyugtató előnyre tett szert a szünetre. A második félidőre a bajnokságban kevesebb szerepet kapó játékosokkal felálló Gyirmót rendezte sorait, néhány poszton változtatott Csank János, és bátrabb támadójátékot mutatott az NB II-es csapat. Mindez arra volt elég, hogy a különbség ne változzon.

A két csapat a jövő héten újra megmérkőzik egymással.

Újra gólt kapott az ETO!

2012. szeptember 9., 17 óra 34 perc, Tóth László (Haladás).
2012. október 9., 20 óra 6 perc, Erős Gábor (Gyirmót).
Két időpont, amelyek között minden tétmérkőzésen, a bajnokságban, a Magyar Kupában és a Ligakupában is kapott gól nélkül őrizte hálóját az ETO. Ez harminc napot jelent, a pályán töltött időt nézve pedig 542 percet. A Pécs, a Videoton, a Pápa és a Paks a bajnokságban, a Babót a Magyar Kupában maradt gól nélkül, csak a Ligakupa két 5-1-es meccsén kapott gólt a csapat.

Olvasói sztorik