Hírek

Kecskeméti kiütéssel kezdődött

A Kecskeméti TE hazai pályán 5-0-ra nyert a Szolnoki MÁV FC ellen a Ligakupa D-csoportjának első fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Török László, a KTE vezetőedzője a legerősebb összeállításban küldte pályára csapatát. Borszéki Csaba kiváló pécsi teljesítménye ellenére visszakerült a kapuba Antal Botond, és ott volt a két friss szerzemény, a PMFC ellen győztes gólt szerző Balázs Zsolt, valamint a Debrecenből érkező Luis Ramos is – tudósít a KTE honlapja.

A hazaiak agresszívan letámadták a Szolnok védőit, és labdaszerzések után gyors akciókat vezettek, legtöbbször azonban az utolsó passzba hiba csúszott, ami pont elég volt ahhoz hogy ne legyen gól a vége. Panaszra azért nem lehetett okuk a kecskemétieknek, hiszen a 25. percben már 2-0-ra, a szünetben pedig 3-0-ra vezettek.

Jól kezdődött a második félidő is, rögtön büntetőt harcolt ki a KTE, amit Litsingi magabiztosan értékesített is. Sorra dolgozták ki a helyzeteket a házigazdák, a vendégek láthatóan megtörtek. A félidő közepétől némileg visszavettek a tempóból a csapatok, de szép támadásvezetések azért továbbra is megvoltak hazai oldalon. A Szolnok nem tudta igazán birtokolni a labdát és igazából csak a kecskeméti támadókon múlott, mennyi lesz a vége. 5-0 lett…

Parádés rajtot vett a Ligakupában a KTE, a pécsi szoros siker után ezúttal a tetszetős támadójáték került előtérbe, és a szurkolók elégedett tapssal honorálták a játékosok teljesítményét a mérkőzés alatt többször, és a lefújást követően is.

Ligakupa, D-csoport 1. forduló

Kecskeméti TE-Phoenix Mecano – Szolnoki MÁV FC 5-0 (3-0)

Gólszerzők: Jorginho (7., 45), Litsingi (25., tizenegyesből 47.), Salami (78.)

Olvasói sztorik