Hírek

A Barcelona öregfiúk-csapata érkezik

A Barcelona és az Espanyol öregfiúk-csapatának játékosai lesznek a Telkiben, szeptember 1-én sorra kerülő II. FociFesztivál sztárvendégei.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az esemény szerdai sajtótájékoztatóján kiderült, a két barcelonai együttesben olyan korábbi klasszis, spanyol válogatott futballisták lépnek majd pályára, mint Jordi Lardin, Victor Munoz, Roberto Fernandez, vagy éppen Lionel Messi felfedezője, Carles Rexach. A két gárda a Dunai Antal által irányított magyar öregfiúk-válogatottal kiegészülve 18 órától a Kubala Kupáért küzd meg 45 perces mérkőzések keretében. A magyar csapatban többek között Illés Béla, Lipcsei Péter, Halmai Gábor, Kovács Zoltán, Vincze Ottó, Brockhauser István és Végh Zoltán kap szerepet.

A szervezők arról is beszámoltak, hogy az Egyetemi Bajnokok Ligája keretében a nyolc legnagyobb magyarországi felsőoktatási intézmény kispályás bajnokcsapata küzd meg egymással. Emellett négy legendás Bajnokok Ligája-döntőt elevenítenek fel a külföldi sztárklubok egymással megküzdő magyarországi szurkolói csoportjainak közreműködésével.

Az érdeklődők láthatják a színész- és újságíró-válogatott rangadóját 16 órától, illetve hivatalos barátságos mérkőzésen összecsap egymással Magyarország és Szlovákia strandlabdarúgó-válogatottja 14 órától.

Szabó László főszervező elmondta, hogy miként a tavalyi első alkalommal a sakk, úgy idén a cselgáncs lesz az esemény vendégsportja. Felbukkan majd Telkiben a londoni olimpia két érmese, Ungvári Miklós és Csernoviczki Éva, a programokért pedig az Európa-bajnok Hadfi Dániel felel.

A Vasas Kubala Akadémia toborzást tart a rendezvényen, amelyen véradásra is lehetőség nyílik majd a Ments Életet Alapítvány jóvoltából.

Tavaly több mint kétezren látogattak ki a rendezvényre, s a szervezők szeretnék, ha ez idén ez a szám megduplázódna. A programok 9-től 20 óráig tartanak, a belépő 500 forintba kerül – írja az MTI.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik