Hírek

Két döntetlennel ment tovább a Videoton

A Videoton hazai környezetben gólnélküli döntetlent játszott a szlovák Slovan Bratislava ellen az Európa Liga-selejtező második fordulójának visszavágóján.

Kapcsolódó cikkek

Európa Liga-selejtező, 2. forduló, visszavágó
Videoton FC – Slovan Bratislava (szlovák) 0-0
Székesfehérvár, 8000 néző. Játékvezető: Gautier (francia)
Videoton: M. Bozovics – Szolnoki, Caneira, Vinicius, Stopira – Tóth I B. (Kovács I., 67.), Mitrovics – Gyurcsó (Torghelle, 86.), Sándor Gy., Oliveira (Walter, 81.) – N. Nikolics. Edző: Paulo Sousa
Slovan: Putnocky – Bagayoko (Jánosik, 88.), Gorosito, Pauschek, Luksik – Kopunek, Grendel (Szarka Á., 83.) – Peltier, Halenár (Hlohovsky, 79.), Milinkovics – Sebo. Edző: Vladimir Weiss
Továbbjutott: Videoton, idegenben szerzett góllal (1-1)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az első összecsapás eredménye (1-1) miatt a szlovákoknak volt fontosabb a támadófutball, ennek megfelelően agresszívan is kezdtek. A Videoton játékosai – némi meglepetésre – sokat bizonytalankodtak, s csak az első húsz perc után nyugodtak meg. A játékrész második felében a hazaiak birtokolták többet a labdát, de igazi gólhelyzetet nem tudtak kialakítani, ugyanakkor a Slovan többször is veszélyeztetett.

A második félidő nagy részében a látogató nem kockáztatott, inkább a fehérváriak irányítottak, és egyre többször jutottak el a pozsonyi kapuig. Az utolsó percekig óriási küzdelem folyt a pályán, a hajrában kitámadt a Slovan, de hiába szorította kapujához a hősiesen védekező Videotont, a továbbjutást nem sikerült kiharcolnia.

Idegenben szerzett góljának köszönhetően továbbjutott a fehérvári együttes, amely az Európa Liga-selejtező harmadik fordulójában a belga AA Gent csapatával találkozik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik