Hírek

Háromszor is Loki!

A Debrecen 3-0-ra legyőzte az albán Skenderbeu együttesét a Bajnokok Ligája-selejtező második fordulójának visszavágóján, Nyíregyházán.

Kapcsolódó cikkek

Bajnokok Ligája-selejtező, 2. forduló, visszavágó
Debreceni VSC-TEVA – Skenderbeu (albán) 3-0 (1-0)
Nyíregyháza, 9000 néző. Játékvezető: Tohver (észt)
DVSC: Novakovics – Nikolov, Simac, Mészáros N., Korhut – Bódi (Lucas, 83.), Varga J., Szakály P., Ramos (Máté II P., 89.), Yannick (Rezes, 74.) – Coulibaly. Edző: Kondás Elemér
Skenderbeu: Shehi – Gvozdenovic, Radas, Arapi, Fagu (Kuli, 85.) – Muzaka, Orelesi, Vucaj (Bicaj, 89.), Allmuca (Kerciku, 66.) – Plaku, Xhafaj. Edző: Stanislav Levi
Gólszerzők: Coulibaly (12., 87.), Varga J. (58.)
Továbbjutott: Debrecen (3-1)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Rögtön nekiesett és a kapujához szegezte az 1-0-s előnnyel érkező albán bajnokcsapatot a Debrecen. Coulibaly révén 12 perc elteltével ledolgozta hátrányát a látványosan játszó hajdúsági együttes, amely a helyzetek alapján már az első játékrészben eldönthette volna a továbbjutás kérdését, azonban a szünetig nem sikerült újabb gólt szereznie.

A második félidőben szűk negyedóra elteltével Varga növelte kettőre a debreceni előnyt, ezt követően nyíltabb lett a játék, de a kiválóan működő hazai védelem rendre hárította az albán próbálkozásokat. A hajrában Coulibaly újabb gólja végleg eldöntötte a párharc kimenetelét.

A DVSC így 3-1-es összesítéssel továbbjutott, és a harmadik fordulóban a fehérorosz BATE Boriszov és a macedón FK Vardar párharcának győztesével találkozik. Az első felvonást a beloruszok nyerték 3-2-re, a visszavágót szerdán rendezik. A következő kör első találkozóját július 31-én vagy augusztus 1-én játsszák, a visszavágó egy héttel később lesz Nyíregyházán.

Olvasói sztorik