Hírek

Nem engedték a meccsvetítést

Az MLSZ nem engedélyezte, hogy Újpesten levetítsék a Ferencváros elleni 6-0-s győzelem felvételét.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Bajnok Terasz egy központi rendezvény az újpesti Városháza mellett, a Szent István téren, ahol együtt szórakozhatnak, szurkolhatnak Újpest focikedvelő lakói. Hatalmas LED-fal várta a vendégeket, akik megtekinthetik az Európa-bajnokság mérkőzéseit, közben a labdarúgásról, a meccsekről, az esélyekről beszélgethetnek egymással, illetve különböző vendégekkel, hírességekkel.

A kontinenstorna szerdai szünnapján szerették volna levetíteni a 2010-es Újpest–Ferencváros (6-0) bajnoki mérkőzés felvételét. Engedélyt kértek a Magyar Labdarúgó Szövetségtől, de azt nem kapták meg!

„A Magyar Labdarúgó Szövetség álláspontja szerint a felvételek jogi, személyiségi jogi és szerzői jogi helyzete nem tisztázott, így a Magyar Labdarúgó Szövetség nem kíván olyan nyilatkozatot kiadni, amely miatt utóbb támadások érik. Álláspontunk szerint továbbá a felvétel levetítése nem szolgálja a labdarúgás szakmai érdekeit és céljait sem és mindemellett jelentős biztonsági kockázatot jelent. A fentiek alapján a Magyar Labdarúgó Szövetség a fentiek szerinti felvétel nyilvános levetítéséhez nem járul hozzá.”

Az elutasítás kapcsán Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere a következő levelet írta az Újpest FC ügyvezető igazgatójának. Ide kattintva olvasható.

Az MLSZ levele teljes egészében ide kattintva olvasható!

Az Újpest FC nyílt levele az MLSZ felé ide kattintva olvasható!

Olvasói sztorik