Hírek

Pszichológus is segített a diósgyőrieknek

A hét folyamán voltak egyéni beszélgetések és csoportos tréningek a DVTK együttesénél.

Kapcsolódó cikkek

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

Rossz sorozatban van a Diósgyőr, hiszen legutóbb több mint egy hónapja nyert bajnoki meccset, és az edzőváltás sem segített. Az OTP Bank Liga 26. fordulójában a veretlenül listavezető Debrecent fogadják a borsodiak.

– Magunkban is meg kell találni a pozitívumokat. Itthon játszunk, a felkészülés egyik feladata volt megtalálni azokat a játékosokat, akik képesek lélekben is megvívni a mérkőzést. A hét folyamán voltak egyéni beszélgetések, csoportos tréningek, és pszichológus segítségét is igénybe vettük. A csapatnak van hite, de ne jussunk el odáig, hogy már hite se legyen! Példa erre a győri mérkőzés, ahol látható volt: emberhátrányban sem adtuk fel, akkor is küzdött a csapat – idézi a borsodiak honlapja Szentes Lázárt, a DVTK szakmai igazgatóját, aki ideiglenesen ellátja a vezetőedzői feladatokat is.

A héten minden diósgyőri játékos edzett, egyedül Budovinszky Krisztián bajlódott derékbántalmakkal. A múlt héten hiányzó Seydi, Abdouraman és Gallardo is bekapcsolódott a közös munkába, de hogy kerettagok lesznek-e, ez csak a legutolsó edzés után dől el.

Olvasói sztorik