Hírek

Bodnár László ismét a válogatottban!

Több mint egy hete készül a magyar strandlabdarúgó-válogatott a budapesti Építők-sporttelepen.

Kapcsolódó cikkek

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

A keret Massimiliano De Celis irányításával gyakorol a jövő heti, szentpétervári nemzetközi torna előtt. A rangos, tizenkét csapatos viadalon a mieink mellett a holland és a fehérorosz válogatott, valamint összesen kilenc orosz klub, köztük a klubvilágbajnokságon érdekelt, az orosz nemzeti együttes tagjainak többségét felvonultató Lokomotiv Moszkva vesz részt. Legjobbjaink kedden kelnek útra, és összesen öt mérkőzést játszanak majd – áll az MLSZ honlapján.

A gyakorlók között szerda óta egy meglepetésember is felfedezhető: Bodnár László, a Debrecen, a Dinamo és az Arszenal Kijev, a Roda és a Salzburg korábbi játékosa, aki nyár óta csapatnélküli, most azonban kipróbálja magát homokon is.

– Nagyon jók az első benyomásaim, tetszik a játék, a társaság pedig egyenesen kiváló – osztotta meg tapasztalatait a 46-szoros nagypályás válogatott védő. – Korábban is előfordult, hogy nyáron a barátaimmal strandfociztunk, de nem versenyszerűen, csak a játék öröméért. Persze, teljesen más ez a műfaj, meg kell még szokni, de máris élvezem – tette hozzá a 33 éves futballista, aki szintén ott lesz Szentpéterváron.

Az orosz városban egy másik nagypályáról ismert labdarúgó is erősíti a magyar csapatot: Schultz Levente, aki a Ferencváros után számos hazai klubban szerepelt, majd kipróbálta magát Ausztriában és Németországban is, legutóbb az osztrák negyedosztályú SV Rohrbach gárdáját erősítette.

A magyar csapat kerete
a szentpétervári felkészülési tornára (április 17-23.)
Kapusok: Szűcs László, Tasselmájer Adrián
Mezőnyjátékosok: Ábel Péter, Badalik Szabolcs, Berkes László, Besenyei Ferenc, Bodnár László, Fekete Viktor, Jaksa Péter, Forgács Dávid, Hajlinger Balázs, Smeló Dávid, Schultz Levente, Takács Renátó, Weisz Tamás
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik