Hírek

Menesztik a hibázó munkatársat

A hiányzó sportorvosi miatt nem maradhat a Vasas technikai vezetője Golecz Gábor.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Vasas játékosa, Haris Mehmedagics szombaton azért nem léphetett pályára a Győr elleni bajnokin, mert hiányzott a sportorvosi engedélye. A klub kedden közleményben tudatta, hogy az eset miatt kezdeményezik Golecz Gábor technikai vezető szerződésének felbontását.

Szomorú érdekessége a történetnek, hogy Golecz Gábor a kedd délelőtti edzés előtt rosszul lett, kórházba kellett szállítani, emiatt a tréning elmaradt. A sajnálatos eset nincs összefüggésben a szerződésbontással.

Golecz egyébként a sportnapilap érdeklődésére elárulta, hogy Mehmedagics érvényes sportorvosi lapját hétfőn megtalálta Kovács Gábor igazolásában! Hogy miképpen kerülhetett oda, azt ő maga sem tudja, de a versenybizottság kedden tárgyalja az ügyet… Akad egy olyan verzió, miszerint Mehmedagics sportorvosija november 23-án lejárt! Ha így lenne, minden olyan meccsen mínusz egy ponttal számolhatna a Vasas, amelyiken azóta szerepelt. A Pécs és a Honvéd elleni találkozók az érintettek, az ugye mínusz két pont. Csakhogy Golecz Gábor állítja, és a dokumentum is őt igazolja, hogy tavaly november 24-től érvényes az elveszett, de meglett sportorvosi.

Olvasói sztorik